Tulcea: Şi-a violat soacra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu o dată, ci de două ori. În aprilie, Gheorghe Marinescu, de 35 de ani, din Babadag şi-a violat soacra în vârstă de 50 de ani

Ieri Gheorghe Marinescu a fost trimis în judecată pentru viol. Tânărul riscă ani buni de închisoare pentru gestul făcut în data de 23 aprilie 2010.
Gheorghe s-a deplasat, atunci, la domiciliul soacrei sale, Camelia Budea, din aceeaşi localitate, fiind însoţit şi de soţia sa. Aici au consumat ceva alcool pâna spre seară, când doar soţia a plecat acasă. Bărbatul a rămas lângă soacra sa, întrucât era destul de beat şi nu prea mai putea ajunge acasă.

„A profitat de faptul ca a adormit lângă soacra sa, de 50 de ani, şi, peste noapte, Gheorghe Marinescu, prin violenţă, a întreţinut două raporturi sexuale cu victima, împotriva voinţei acesteia. Cauza a fost trimisă spre soluţionare la Judecatoria Babadag. Pedeapsa prevazută de lege pentru infracţiunea de viol este închisoarea de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi”, a declarat procuror Laura Subţirelu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.




Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite