Tudorică de la Tulcea a ajuns la Românii au talent. Mihai Petre: „Eşti plăcerea mea vinovată de anul acesta!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudorică de la Tulcea, la Pro Tv (captură foto)
Tudorică de la Tulcea, la Pro Tv (captură foto)

Tudorel Popa (30 de ani) este cunoscut de tot oraşul ca omul care să pricepe să imite zgomotele de tren sau rabă şi să conceapă reclame radio. Tudorel a devenit celebru după ce filmuleţele cu numerele sale distractive au apărut pe site-ul YouTube.

În plină epocă a emisiunilor cu români care au talent, tulceanul Tudorel Popa poate trece neobservat. Este acelaşi angajat de la salubrizare care îşi face treaba zi de zi pentru că îi place şi care, din când în când, îşi distrează prietenii cu micile sale numere de imitaţie sau chiar de creaţie. Totuşi, omul este destul de cunoscut pe plan local având în vedere numărul record de videoclipuri cu care este înregistrat pe site-ul YouTube.
După ce ziarul Adevărul a scris despre talentatul tulcean de la salubrizare (click AICI pentru povestea lui de viaţă), Tudorică a fost invitat la „Naşul“. Dar nu îşi împlinise încă marele vis: acela de a participa la „Românii au talent“. Iată că a venit şi rândul lui: în ediţia de vineri, 24 februarie, acesta i-a făcut să râdă cu lacrimi pe membrii juriului, care i-au spus „Da“ de trei ori. Mai mult, Mihai Petre i-a spus că este plăcerea lui vinovată din acest an. Tudorică de la Tulcea merge mai departe! Aşa că… „Să trecem la treabă!“
Click AICI pentru a vedea reclama făcută cadou de Tudorică celor de la Pro Tv!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite