FOTO şi VIDEO Tulcea: Tudorică face ca trenul pe YouTube

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tudorel Popa (30 de ani) este cunoscut de tot oraşul ca omul care să pricepe să imite zgomotele de tren sau rabă şi să conceapă reclame radio. Tudorel a devenit celebru după ce filmuleţele cu numerele sale distractive au apărut pe site-ul YouTube.

În plină epocă a emisiunilor cu români care au talent, tulceanul Tudorel Popa poate trece neobservat. Este acelaşi angajat de la salubrizare care îşi face treaba zi de zi pentru că îi place şi care, din când în când, îşi distrează prietenii cu micile sale numere de imitaţie sau chiar de creaţie. Totuşi, omul este destul de cunoscut pe plan local având în vedere numărul record de videoclipuri cu care este înregistrat pe site-ul YouTube.



Imită orice
Tudorel imită foarte bine drujba, trenul, flexul, microbuzul, raba, dar ştie să conceapă şi reclame audio cu diverse tematici. Ultima sa creaţie este relatarea live a unei conversaţii virtuale la radio, între un DJ şi un ascultător ce doreşte să facă dedicaţii. Cu tot cu microfonia aferentă.
Tânărul şi-a descoperit pasiunea pentru reclame la vârsta de opt ani şi jumătate când lucra cu ziua într-un PECO. „Eram la PECO, munceam cu ziua şi spălam parbrize la maşini. Atunci am început să fac spoturi publicitare, îmi făceam reclamă la firma mea de spălat parbrize. Mă pricep să fac anunţuri. Visul meu e să lucrez într-un radio, să fac spoturi publicitare şi anunţuri, eventual să dau dedicaţii muzicale“, spune Tudorică.
Pleacă de la salubrizare doar cu 30.000 de euro !
Omul este angajat în prezent la societatea de salubrizare, Servicii Publice, şi este foarte ataşat de munca sa. Asta pentru că îi place ordinea şi curăţenia. Printre zonele sale de lucru este şi faleza Dunării pe care îi place să o vadă mereu curată. „Ce fac acum la salubrizare îmi place foarte mult, pentru că sunt nebun după curăţenie. Dacă ar fi să plec de aici, aş pleca doar la radio şi dacă mi se dă o garanţie de 20.000-30.000 de euro“, îşi spune condiţiile Tudorică.
Timp de doi ani, în perioada 1998-2000, chiar a lucrat într-un post de radio local, Radio Argus, ca agent de publicitate. Căuta clienţi pentru reclame, dar nu a rezistat mult, pentru că salariul era mic. Lucrase înainte tot la salubrizare dar plecase de acolo pentru a-şi urma visul de a munci la radio. Acum nu ar mai da vrabia din mână pentru cioara de pe gard. S-a întors la salubrizare şi pleacă de aici doar în condiţii excepţionale. „Dacă nu mi se oferă garanţie nu plec. Meseria de gunoier este cea mai sigură slujbă. Şi de ce să plec dacă la muncă mă simt ca acasă, la mama şi la tata, ca într-o familie“, se întreabă Tudorel.
Tot în anul 2000 făcea spectacole de divertisment la Centrul de plasament Pro Familia din Sâmbăta Nouă. A mers timp de trei ani acolo, prezentând filme, muzică, divertisment. Din motive personale a renunţat să se mai ducă.
Îi pare rău că n-a ajuns la „Românii au talent“
Acum, când are timp liber, îşi mai distrează cunoscuţii sau călătoreşte. „Îmi place foarte mult să călătoresc cu trenul, îmi plăcea de când eram copil mic, dar şi cu autobuzul. Cel mai departe am ajuns la Arad. Ziua vizitam oraşul şi noaptea dormeam prin tren“, îşi aminteşte tânărul.
De când a început concursul de televiziune „Românii au talent“, lui Tudorel îi pare rău că n-a ştiut de emisiune astfel încât să participe la preselecţii. Crede că s-ar fi descurcat să treacă mai departe. „Dacă voi avea norocul să particip la un astfel de concurs sau dacă voi avea noroc la loterie, aş da mulţi bani din ce câştig către casele de copii sau către azilele de bătrâni. Dacă aş avea noroc, poate mi-aş face propriul studio de radio, dar nu în Tulcea ci într-un oraş mai mare“, mai spune Tudorel.
Apreciat şi de colegi
Directorul său de la Servicii Publice spune că Tudorică e o figură printre angajaţii de la salubrizare. „E unul dintre cei mai disciplinaţi angajaţi, fiind obsedat de curăţenie. În mod firesc, este cunoscut de toţi colegii pentru imitaţiile sale şi nu de puţine ori ne-am distrat urmărindu-i evoluţiile pe YouTube“, spune directorul Cezar Jipa.

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite