Şeful Parchetului din Tulcea a decedat după ce i-a venit decizia de pensionare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Scutelnicu, şeful Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, s-a stins din viaţă astăzi dimineaţă
Ionel Scutelnicu, şeful Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, s-a stins din viaţă astăzi dimineaţă

Prim procurorul Ionel Scutelnicu mai avea doar câteva zile de muncă la conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea. Azi dimineaţă i s-a făcut rău la ieşirea din casă şi ulterior a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

În vârstă de 59 de ani, prim procurorul Ionel Scutelnicu se afla la conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea de 13 ani, după o muncă de zeci de ani.
„Nu îmi vine să cred că s-a dus, nu ne vine să credem, practic noi procurorii de la Tulcea am fost formaţi de el, am învaţat meserie de la domnul Scutelnicu, este un moment dureros, munceşti o viaţă şi într-un moment totul dispare, de fapt în cazul domnului Scutelnicu vor rămâne numai amintiri frumoase şi munca deosebită pe care a depus-o“, spune primprocurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, Laura Subţirelu.
Prim procurorul Scutelnicu primise deja decizia de pensionare, însă colegii spun că lucra la finalizarea unui ultim mare dosar, cel privind tragicul accident petrecut în urmă cu un an la Tulcea, soldat cu patru decese.

GALERIE FOTO Ultimul caz al prim procurorului Scutelnicu. Vezi aici imagini cu şeful Parchetului la locul accidentului rutier de la Gel&Co!


Procurorii tulceni deplâng moartea prim procurorului Ionel Scutelnicu

Astăzi dimineaţă soţia lui a sunat la 112 pentru că bărbatul acuza dureri în piept. A fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, acolo unde, în jurul orei 8.00, a suferit un stop cardio respirator. Timp de două ore au încercat specialiştii de la spitalul din Tulcea să îl resusciteze, dar fără niciun rezultat.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite