GALERIE FOTO Ultimul caz al prim procurorului Scutelnicu. Vezi aici imagini cu şeful Parchetului la locul accidentului rutier de la Gel&Co!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prim procurorul Ionel Scutelnicu, la locul tragediei din septembrie 2010
Prim procurorul Ionel Scutelnicu, la locul tragediei din septembrie 2010

Urma să iasă la pensie. Îi venise deja decizia de pensionare. Dar vroia să mai rămână pentru a finaliza unul dintre cele mai ample dosare care au ajuns pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea: dosarul accidentului de pe dig.

„Termin cu dosarul acesta şi mă retrag din procuratură!“, spunea imediat după tragicul accident prim procurorul Ionel Scutelnicu. Chiar aşa avea de gând să facă. Îi venise deja decizia de pensionare. Dar nu a vrut să lase lucrurile neterminate.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Aşa că, în fiecare zi venea la birou şi îşi continua munca într-un domeniu în care a activat timp de două decenii. Celor care puneau întrebări legate de anchetă le spunea scurt la ce stadiu a ajuns, de ce ar mai fi nevoie. Arăta dosarul în care se regăseau documente medicale, expertize şi analize pentru peste 70 de victime.
Instrumenta dosarul Gel&Co chiar din momentul în care pe 112 s-a anunţat incidetul. La 6.35 a fost anunţată tragedia şi înainte de ora 7.00 procurorul Scutelnicu era la faţa locului.

Prim procurorul Ionel Scutelnicu, la locul tragediei din septembrie 2010
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite