„Săracul“ Tarhon câștigă 2500 de euro lunar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate că dacă privim clasamentul salariilor încasate de preşedinţii Consiliilor judeţene din ţară, tulceanul Tarhon este demn de milă, fiind ultimul clasat, în realitate el îşi completează veniturile cu o sumă la care alţii doar visează.

„Din câte ştiu eu există o lege pentru toată lumea, şi nu înţeleg de unde apar aceste diferenţe. Ştiu că singurele mici diferenţe la indemnizaţii, iar acestea derivă din categoria unităţii administrative, iar noi suntem la categoria a doua. Dar voi face o analiză, voi discuta cu restul colegilor mei să vedem ce au făcut alţii, iar ai mei nu au ştiut să facă, să vedem cum s-a întâmplat un astfel de lucru“, spune președintele tulcean.

Click pe imagine pentru fotogalerie!

image

Tarhon susţine că a avut un salariu de 6.500 de lei, a venit criza şi a rămas cu aproximativ 4.000 de lei lunar. „Chiar mai puţin de atât, cu toate contribuţiile la stat“, mai adaugă preşedintele.

Cu toate că este cel mai prost plătit preşedinte de Consiliu Judeţean din ţară, Tarhon nu se poate plânge de sărăcie. Conform declaraţiei de avere el a încasat din activităţi independente, pentru servicii de instruire profesională suma de 119.735 lei în cursul anului trecut. Tarhon, care a lucrat şi înainte de a fi ales în funcţie ca director al sucursalei Alianz Ţiriac Tulcea, a încasat lunar ca trainer în domeniul asigurărilor aproximativ 2500 de euro, o sumă ce face ca salariul de bugetar să nu mai pară foarte important.

Citiți în Adevărul de Tulcea cum stă Tarhon la venituri comparativ cu primarul Constantin Hogea!

Preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea a ratat meciul lui Bute

Şefii Consiliului Judeţean Tulcea au pat şi duş la muncă

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite