Preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea a ratat meciul lui Bute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu pentru că s-ar fi dus jurnaliştii în locul lui, ci pentru că nu era interesat de astfel de competiţii sportive şi era cam ocupat. Jurnaliştii de la Antena 3 au reuşit să obţină bilete la meciul cu Lucian Bute în numele preşedintelui Victor Tarhon. Vezi aici ce părere are Tarhon despre această situaţie!

La finalul săptămânii trecute, jurnaliştii din Bucureşti au vrut să vadă dacă se pot da bilete la meciul anului (în care Lucian Bute boxa pentru prima dată în România) pe criteriu politic. Au sunat la Ministerul condus de Elena Udrea, au pretins că sună din partea preşedintelui Victor Tarhon şi au reuşit să obţină biletele.
„Este o glumă proastă. Cred că am suscitat interesul căutătorilor de senzaţional. Cred că au ales numele meu pentru că sunt unul dintre preşedinţii de Consilii judeţene din partea PDL. Pe de altă parte, nu am etalat niciodată un interes pentru astfel de competiţii sportive, iar la momentul respectiv eram la Varna, în calitate de vicepreşedinte al Comitetului Regiunilor Periferice Maritime“.
Despre  „gluma proastă“ a celor de la Bucureşti Tarhon mai spune că „din nefericire, a fost o încercare fericită pentru jurnalişti“. 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite