La Luncaviţa: O femeie care se afla în dreptul curţii a fost lovită de maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa a ajuns la faţa locului
Ambulanţa a ajuns la faţa locului

Serviciul Judeţean de Ambulanţă a preluat victima accidentului rutier şi a transportat-o la spitalul de urgenţă din Galaţi. Din primele informaţii, femeia accidentată este în stare gravă.

S-a întâmplat sâmbătă dimineaţă, la Luncaviţa: O femeie de 62 de ani care se afla în dreptul curţii a fost lovită de un autoturism. „Femeia a fost dusă la spitalul din Galaţi cu leziuni grave“, a declarat dr. Dumitru Vâlcu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.
G. Maria (49 ani) din Galați, în timp ce conducea auto marca Fiat Bravo în  Luncavita, la efectuarea unui viraj la stânga a pierdut controlul autoturismului și a lovit-o pe N. Maria (62 ani) din  Luncavița.  Conducatorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Nu este singurul caz de acest gen petrecut la Luncaviţa. În luna octombrie 2011, un bărbat de 83 de ani a murit după ce a fost lovit de maşină în timp ce se afla chiar în curte. Un şofer din Vrancea pierduse controlul volanului şi a ajuns cu maşina în curtea bătrânului. Click aici pentru mai multe detalii!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite