Șocant: Tatăl unui consilier local din Luncavița, ucis de o un şofer băut în propria curte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caz incredibil în localitatea Luncavița. Miercuri seara, un bărbat de 83 de ani din sat a fost ucis într-un accident de mașină în timp ce se afla în dreptul porţii. Şoferul care a pierdut controlul volanului era băut, spun poliţiştii care au ajuns imediat la faţa locului.

G. Nicolae (29 ani), din comuna  Mera, judeţul Vrancea, în timp ce conducea un  Renault, din cauza neatenţiei în conducere a pierdut controlul volanului părăsind partea carosabilă şi lovindu-l pe Ilie Ciubotaru (83 ani), din localitatea Luncaviţa, judeţul Tulcea, care se afla pe acorstament, în dreptul porţii.
„În urma accidentului a rezultat decesul pietonului şi rănirea uşoară a conducătorului auto care poseda permis de conducere corespunzator şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,52 mg/l alcool pur in aerul expirat)“, spune Daniela Condrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.
„Bărbatul care a decedat este tatăl unui consilier local de la noi din sat, Ticu Ciubotaru. Este o familie de fermieri, oameni serioși și muncitori“, spune primarul comunei, Ștefan Ilie.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite