Întrecerea morţii: Unul dintre pasagerii maşinii care a provocat accidentul de pe drumul Tulcea – Constanţa a povestit ce s-a întâmplat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singurul supravieţuitor din BMW-ul care a provocat carnagiul de joi seara a ieşit de la Reanimare. De pe patul de spital, acesta a povestit cum s-a petrecut accidentul în care opt persoane şi-au pierdut viaţa.

Tânărul se afla în BMW-ul care a lovit Audi-ul A 6 în care se aflau nouă persoane. Din câte spune victima, şoferul BMW-ului şi cel care se afla la volanul Audi-ului ar fi stabilit să se întreacă până la Babadag (cu toţii urmau să ajungă în localitatea Babadag, acolo unde se pregătea o nuntă).
Undeva în zona podului Cataloi, BMW-ul a acroşat lateral maşina cu care se întrecea. Nu a mai apucat să vadă aproape nimic din ceea ce a urmat şi s-a dezmeticit de abia în ambulanţă.
Audi-ul în care se aflau cele nouă persoane a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de maşina în care se aflau Dan Stan şi soţia lui Mariana Bureaţă, care circulau regulamentar. Citeşte AICI mai multe detalii despre accident.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite