Iată viza medicală a fotbalistului care a murit la Baloteşti GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Meregiu a prezentat viza medicală a lui Henry
Preşedintele Meregiu a prezentat viza medicală a lui Henry

Preşedintele clubului FC Delta, Haralambrie Meregiu, a prezentat ieri viza medicală în baza căreia juca fotbalistul nigerian de 21 de ani. Acesta a decis să pună capăt discuţiiloe legate de starea de sănătate a lui Chinonso Ihelewere Henry şi să prezinte actele care îi permiteau să joace.

„Carnetele vizate s-au folosit în retur, ele au fost prezentate arbitrilor la fiecare meci, cum să spună cineva că a jucat un jucător fără viză medicală, este o aberație, ceva imposibil“, spune președintele Meregiu.

 Click pe poze pentru fotogalerie!

Henry avea viza medical din data de 6 martie valabilă timp de şase luni (putea juca până în data de 8 septembrie în baza acestei vize. Citiţi mai multe amănunte pe ziaruldetulcea.ro!
Duminică după amiază, în jurul orei 12.00, în timpul unui amical jucat la Baloteşti, jucătorul de la FC Delta Tulcea a căzut pe teren. A fost chemat SMURD-ul, care a aplicat manevrele de resuscitare, dar fără efect. La ora 13.07 a fost pronunţat decesul.
Clubul tulcean se va ocupa, în baza protocoalelor transmise de la ambasadă, de repatrierea trupului lui Chinonso Ihelewere Henry în ţara natală.
GALERIE FOTO În amintirea lui Henry: Adevăraţii eroi nu pier / Ne vor privi din cer“
A murit la 21 de ani, perfect sănătos: Nigerianul Henry de la Delta Tulcea îşi făcute analizele medicale în urmă cu o săptămână
Un fotbalist nigerian de 21 de ani de la Delta Tulcea a murit pe terenul de joc!
Cristi Dulca, despre fotbalistul nigerian decedat pe teren: Avea potenţial de a deveni atacant de prima mână
GALERIE FOTO Pagină de Facebook pentru fotbalistul nigerian decedat pe teren


Viza lui Henry
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite