GALERIE FOTO Pagină de Facebook pentru fotbalistul nigerian decedat pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică după amiază, la  oră de la pronunţarea decesului lui Chinonso Ihelewere Henry (21 de ani), pe reţeaua de socializare a fost realizată o pagină dedicată tânărului nigerian.

„Un jucător tânăr şi promiţător care a plecat prea devreme dintre noi“, aşa este descris pe pagina de facebook creată în amintirea lui.
Cei care l-au apreciat sunt invitaţi, aici, să dea Like pentru cel care a fost Chinonso Ihelewere Henry. „Cu fiecare like dat la pagină o parte din el se simte încă iubit şi apreciat de noi“, notează pe reţeauade socializare prietenii lui Henry.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Amintim faptul că duminică după amiază, în timpul unei partide amicale cu Baloteşti, fotbalistul nigerian legitimat la Delta Tulcea Chinonso Ihelewere Henry s-a prăbuşit la zece minute după ce a intrat pe teren. Echipajul medical ajuns la faţa locului a aplicat manevrele de resuscitare preţ de o ioră, dar tânărul nu a mai putut fi salvat. În jurul orei 13.00 a fost pronunţat decesul.
Henry a jucat la Farul Constanţa, iar în august 2010 a fost transferat la Tulcea. Era unul dintre cei buni jucători ai ligii secunde, spun oamenii de fotbal.

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite