GALERIE FOTO „Alexandru nu mai pupă niciun majorat!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama puștiului care a lovit mai multe mașini ieri noapte a declarat în exclusivitate pentru ziarul Adevărul că tânărul va răspunde pentru ceea ce a făcut. În trei săptămâni tânărul împlinește 18 ani, dar nu va avea parte de o petrecere de majorat.

„Alexandru nu mai pupă niciun majorat dacă l-a mâncat să conducă!", a fost reacţia promptă a mamei sale. „A stat acasă până săptămâna trecută și nu avea stare. Spunea tot timpul că se plictisește, că nu are ce face la Tulcea, că nu are prieteni aici. L-am lăsat luni la Bucureşti şi uitaţi ce a făcut! Este un tânăr cu mintea-n batistă care a făcut-o lată şi care va suporta consecinţele faptelor lui. Noi îl vom ajuta, cu procese, vom fi alături de el", spune Silvana Bibu.

Click pe poze pentru a vedea imagini cu Alexandru și familia lui!

Mama băiatului a mai precizat că băiatul a învățat bine, nu i-a făcut necazuri. „Este un tânăr ca oricare altul. Îi place să iasă în oraș, să se ducă la o cafenea, să se distreze. Dar nu am avut niciodată probleme de acest gen cu el“, mai spune mama băiatului.
Pe 21 august, Alexandru Bibu împlineşte 18 ani şi urma să-şi înceapă pregătirea la o şcoală de şoferi din Tulcea, unde se înscrisese deja. El dorea să obţină permis de conducere categoria B.

GALERIE FOTO Puştiul unui consilier PDL Tulcea a lovit trei maşini după ce a gonit fără permis pe străzile Capitalei
Puştiul consilierului tulcean Nicu Bibu, prieten cu fiica lui Geoană
Colecţionar de bijuterii de lux. Vezi aici ce avere are omul de afaceri Nicolae Bibu!

Alexandru învaţă la Liceul „Jean Monet" din Capitală. Tatăl este consilier local în Tulcea din anul 2008, dar are şi mai multe afaceri.

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite