GALERIE FOTO Puştiul unui consilier PDL Tulcea a lovit trei maşini după ce a gonit fără permis pe străzile Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Bibu (17 ani) s-a urcat băut, la volanul maşinii de lux a celui mai bun prieten. Băiatul a făcut prăpăd azi noapte pe Calea Victoriei, unde a fost la un pas să omoare oameni nevinovaţi lovind trei maşini parcate în faţa unui hotel.

UPDATE: Alexandru urmează să împlinească 18 ani peste trei săptămâni şi urma să facă şcoala de şoferi pentru obţinerea permisului pentru categoria B.

Pustiul se afla la volanul unei masini de teren şi după miezul nopţii, gonea pe Calea Victoriei unde a acroşat un taximetrist, însă şi-a văzut în continuare de drum.
Tânărul a continuat să meargă cu viteza mare, iar într-o curbă a derapat şi a mai lovit alte trei maşini parcate în faţa unui hotel. A oprit abia la câtiva metri distanţă şi a luat-o la fugă. „Vă spun sincer, era să omoare patru oameni. Copil de 17 ani, nici nu pot să îi spun copil, băut la volan, maşina nu era a lui. Lovise o maşină pe Calea Victoriei, un taximetrist, a intrat pe roşu în curbă şi era să intre şi în taxiul care era aici cu doi prieteni de-ai mei", a spus Liliana Mincă, senator PC, unul dintre martorii incidentului.


Click pe poze pentru a vedea mai multe poze de pe pagina de Facebook a tânărului!

Poliţiştii au reuşit să-l identifice şi i-au făcut testul pentru alcool, care a ieşit pozitiv cu 0,32 de miligrame de alcool pur în aerul expirat.
Băiatul consilierului local locuieşte în Bucureşti şi învaţă la Liceul Jean Monnet.

FOTO Puştiul consilierului tulcean Nicu Bibu, prieten cu fiica lui Geoană
Colecţionar de bijuterii de lux. Vezi aici ce avere are omul de afaceri Nicolae Bibu!
GALERIE FOTO „Alexandru nu mai pupă niciun majorat!"

Tatăl  lui Alexandru, Nicolae Florin Bibu, un cunoscut om de afaceri tulcean, este consilier local din partea PDL din anul 2008.

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite