UPDATE Fotbalistul tulcean Cristian Munteanu, anchetat pentru implicare în furturi de maşini de lux!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul jucător din Isaccea, Cristian Munteanu, este anchetat de Poliţia Capitalei pentru implicare în furturi de maşini de lux. Cristi Munteanu a evoluat cinci sezoane ca portar pentru Dinamo şi recent şi-a încheiat cariera de jucător profesionist. Acesta a primit ieri interdicţia de a părăsi ţara.

UPDATE: Primarul din Isaccea, Petre Ilie, a ajuns azi noapte în localitate şi nu ştia despre ceea ce s-a întâmplat cu vedeta locală Cristi Munteanu. Surprins de aceste informaţii, primarul spune că este bun prieten cu Cristi (cu toate că fotbalistul este mai tânăr) şi că întotdeauna i s-a părut un om aşezat, la locul lui, care nu ar face astfel de gesturi. „Cristi înseamnă ceva pentru România, pentru fotbalul din ţara acasta“, spune Petre Ilie.

Ce s-a întâmplat

La începutul anului, Magherescu a depus plângere la Poliţie susţinând că i-a fost furat autoturismul de lux Audi A8. Ancheta a dus însă la concluzia că patronul clinicii „Doris" şi a înscenat furtul limuzinei pentru a încasa banii de la asigurări şi a scăpa de contractul de leasing. Ulterior, Magherescu s-a înţeles cu Cristi Munteanu să-i găsească un client pentru limuzină. Fostul fotbalist, în prezent colaborator permanent la Sport.ro, l-a convins pe Andrei Mărgăritescu să cumpere el autoturismul la un preţ mult mai mic decât cel real. Ieri-dimineaţă, poliţiştii au descins la locuinţele a opt persoane implicate în vânzarea unor maşini furate sau declarate dispărute. Anchetatorii aveau informaţii că aceştia furau maşini din străinătate şi apoi le vindeau în ţară sau înscenau furtul limuzinelor pentru a încasa asigurarea.

Muzeul de la Isaccea

Portarul de la Dinamo Cristian Munteanu (retras din activitate) este foarte iubit  la el acasă, unchiul lui fiind responsabil pentru expoziţia ce punctează cariera lui şi a vărului George Curcă. Cei care intră în sala de sport din Isaccea se opresc în hol pentru a admira expoziţia pusă la punct de Petruş Curcă, tatăl lui George Curcă şi unchiul lui Cristian Munteanu. Tricouri şi postere cu autografe, fulare, cupe câştigate reprezintă motiv de mândrie pentru localnici.


Muzeul de la Isaccea

Sala Munteanu-Curcă



Cei doi sportivi au ajutat fotbalul din localitatea natală, sponsorizând echipa locală Progresul cu echipament şi bani. „Au ajutat echipa şi copiii cu echipament, au mai plătit deplasări, au ajutat copii şi în afara sportului“, spune primarul Isaccei, Petre Ilie. Edilii au discutat deja despre posibilitatea ca sala de sport şi stadionul să fie numite după cele două glorii locale.



„Familia spera să-l vadă preot!“
Unchiul Petruş  este administratorul sălii de sport. Până nu demult, alături de el, tot ca administrator a fost şi tatăl lui Cristi Munteanu, decedat la doar 58 de ani. „Amândoi au început fotbalul la Progresul, clubul local din judeţeană. Cristi e mai mare cu şapte ani decât George, nu s-au prea intersectat la echipă, mai mult pe maidan. Pe el familia spera să-l vadă preot, dar el tot la fotbal trăgea şi acolo a ajuns“, spune unchiul lui. 
Printre numeroasele tricouri şi postere dinamoviste, dar şi cu Farul, toate cu dedicaţie specială pentru Isaccea, stă stingher şi un tricou al Stelei, tot cu autografe.

Vezi aici alte poze din muzeu!

Autorităţile locale au discutat deja despre posibilitatea ca sala de sport şi stadionul să fie numite după cele două glorii locale.
„Am discutat cu consilierii, chiar şi cu ei, au zis să aşteptăm să se retragă din fotbal şi mai vedem apoi. Cristi s-a retras, mai aşteptăm cu George şi vom vedea“, spune primarul.


image
image
image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite