FOTO Un bătrân a murit după ce a sărit de la etajul al patrulea al Spitalului Judeţean Tulcea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din câte spun cei care au ajuns la faţa locului, bărbatul ar fi făcut acest gest cu intenţie, dovadă fiind banca pe care şi-a tras-o în dreptul geamului şi papucii pe care i-a lăsat cu bună ştiinţă în dreptul geamului de la baie.


Familia plânge în faţa spitalului

Bătrânul care s-a sinucis aseară avea probleme cu plămânii. Vezi aici ce a făcut înainte de a sări de la geamul spitalului!

Bărbatul, originar din zona localităţii Alba (judeţul Tulcea) era internat de câteva săptămâni din cauza mai multor probleme de sănătate. „Avea probleme cu inima, cu plămânii,  noi aşa ştiam. Dar am auzit că toate s-au agravat în ultimul timp“, spun unii pacienţi ai spitalului.  Alţii îşi amintesc că bărbatul îşi anunţase intenţia şi povestea, din când în când, că s-a săturat de viaţă şi de bolile care îl apăsau. 


image
image

S-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din Vlaicu, dar a supravieţuit

Ieri, la ora 17.10, bărbatul a ieşit din salonul în care stătea de ceva vreme şi a ajuns la baie. Aici a tras o bancă în dreptul geamului, şi-a lăsat papucii sub masă şi a sărit. Până jos erau exact 15 metri, distanţă care i-a fost fatală. A fost dus la Urgenţe Majore, unde i s-au aplicat manevre de resuscitare, dar fără folos.  


A sărit de la 15 metri înălţime

Familia a ajuns la numai câteva minute la spital. „M-au sunat cei din salon şi nu puteam să cred că este adevărat“, plânge una dintre rudele care aşteptau în faţa spitalului.

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite