Bătrânul care s-a sinucis aseară avea probleme cu plămânii. Vezi aici ce a făcut înainte de a sări de la geamul spitalului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corina Badea, medic primar medicină internă în cadrul Spitalului Judeţean Tulcea era de gardă ieri după amiază atunci când bărbatul de 70 de ani din Alba a sărit pe geam. A fost o zi extrem de aglomerată, aşa că nu a fost cazul să se retragă cineva. Practic toată lumea era pe secţie.

Bărbatul nu a dat semne că ar vrea să recurgă la un astfel de gest. La câteva minute după ora 17.00 bărbatul a discutat cu asistenta despre medicamentele pe care le lua. Trebuia să ştie cum să le folosească. Atunci când asistenta a ieşit din salon bărbatul a ieşit şi el, sub pretextul că s-ar duce la toaletă. Şi-a tras bancheta în dreptul geamului, şi-a lăsat papucii  jos şi a sărit.


Criminaliştii ajunşi la faţa locului

Avea o suspiciune de tumoră pulmonară care s-a infirmat
Pacientul era în spital de peste 10 zile şi era un pacient cunoscut în spital, întrucât a mai fost internat cu aceeaşi afecţiune: BPOC (bronşită cronică):


Dr. Corina Badea

„Pentru aceste probleme s-a internat şi de această dată şi a primit tratamentul corespunzător acestei boli. Examenul radiologic pulmonar a impus şi o examinare computer tomograf torace pentru o suspciune de tumoră pulmonară care s-a infirmat, deci nu era vorba despre o boală incurabilă. Totuşi să nu uităm că BPOC –ul este o suferinţă destul de severă şi care afectează mult calitatea vieţii pacientului“, spune dr. Badea.
Bărbatul nu avea probleme psihice declarate în sensul că nu avea nicio internare în psihiatrie, iar pacientul nu avea medicamentele de acasă tratament psihiatric.

Citeşte şi: Un bătrân a murit după ce a sărit de la etajul al patrulea al Spitalului Judeţean Tulcea!

image
image
Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite