FOTO Tragedie: Fiica uneia dintre femeile ucise în teribilul accident din Măcin a rămas fără tată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama copilei se afla în Matizul zdrobit de un şofer beat (foto arhivă)
Mama copilei se afla în Matizul zdrobit de un şofer beat (foto arhivă)

Cristina este o fetiţă de numai 12 ani care, în urmă cu un an şi jumătate, şi-a pierdut mama: Petrica Stuparu (41 de ani) se afla în Matizul care circula în zona localităţii Măcin şi care a fost izbit în plin de Dragoş Apopei, un şofer beat. Femeia a murit în urma accidentului rutier.

La un an de la teribila tragedie, soţul femeii, Ştefan Stuparu (45 de ani), s-a stins din viaţă, în urma unui infarct. Acesta a murit în februarie 2012.
„Eu nu eram în localitate, eram şi eu în spital. Dar am înţeles că el a lucrat în frigul acela, apoi a venit acasă, s-a aşezat să se culce. Mama lui şi-a dat seama că nu mai mişcă şi a intrat în panică. Medicul a venit, dar nu a mai avut ce să îi facă, era deja mort. Este  îngrozitor ce tragedie s-a abătut asupra lor. Amandoi erau nişte oameni extraordinari, muncitori, serioşi. Şi aşa de tineri... S-au dus la mică distanţă unul de altul“, spune primarul din Greci, Neculai Caraua.

VIDEO și FOTO Șapte ani de pușcărie pentru viața femeilor ucise la Măcin

Sprijin pentru fetiţa celor doi
Astăzi, consiilierii locali au aprobat, în cadrul şedinţei ordinare din luna martie,  creşterea numărului de burse sociale acordate elevilor de la şcoala numărul 5 (cu clasele I-VIII) din municipipiul Tulcea. Astfel, pentru unitatea şcolară se vor acorda 11 burse sociale în valoare de 30 de lei pe lună. Această bursă în plus se va duce la Cristina.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite