VIDEO și FOTO Șapte ani de pușcărie pentru viața femeilor ucise la Măcin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două femei şi-au pierdut viaţa în dimineaţa de 13 noiembrie 2010
Două femei şi-au pierdut viaţa în dimineaţa de 13 noiembrie 2010

Dragoș Apopei (37 de ani) a fost condamnat ieri de Judecătoria Măcin la șapte ani de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs la Tribunalul din Tulcea.

Accidentul s-a petrecut pe 13 noiembrie 2010. În Matiz se aflau cinci femei din Greci care lucrau la o firmă de confecţii din Măcin. La ora producerii accidentului se îndreptau către locul de muncă. Două dintre femei, Petrica Stuparu (40 ani) şi Emilia Iordache (44 ani), au murit pe loc. Dragoş Apopei avea o alcoolemie de peste 1 la mie în momentul producerii accidentului, spunea şeful Poliţiei Rutiere acum un an.
Şoferul din Ford, Apopei, fost pompier, a fost arestat preventiv la scurt timp după incident. A stat în închisoare mai puţin de o lună. Pe data de 15 decembrie bărbatul a fost pus în libertate. Şase luni mai târziu, mai exact pe 12 mai 2011 Dragoş Apopei a fost trimis în judecată. În dosarul împotriva sa s-au constituit parte civilă rudele celor două femei ucise pe şosea. Tot în acelaşi dosar sunt reclamante şi cele trei femei care mai erau în Matiz: Eugenia Amăreanu, Emilia Păpură, Mariana Borşan.


Sursa: Youtube

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite