FOTO Prietenii şi rudele lui Dan „Finuţu“, la Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri după amiază, rudele şi prietenii lui Dan Stan (44 de ani), un cunoscut om de afaceri de etnie romă din Teleorman au ajuns la morga din Tulcea pentru a prelua trupurile neînsufleţite (al lui Dan şi al soţiei sale, Mariana).

În jurul orei 17.00, prietenii lui „Finuţu“ au plecat de la morga din Tulcea cu cele două trupuri. După cum anunţă cei de la Pro Tv, mii de persoane sunt aşteptate la înmormântarea care va avea loc în Teleorman.
Dan Stan are o avere estimată la 4 milioane de euro şi este cunsocut în zona judeţului Teleorman pentru faptul că şi-a construit o vilă după modelul singurei instanţe care l-a condamnat. Click AICI pentru mai multe detalii.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Amintim faptul că Dan Stan şi soţia sa, Mariana Bureaţă, au murit joi seara într-un accident de maşină care a avut loc pe drumul european 87 (DN 22). Dan Stan conducea regulamentar pe şoseaua care duce spre Tulcea (veneau să se relaxeze în deltă) atunci când Audi-ul său a fost lovit în plin de un alt Audi care a intrat pe contrasens. Vezi aici cum s-a petrecut accidentul.
Şapte persoane au murit şi alte opt sunt în stare gravă (trei în comă profundă) după accidentul petrecut joi seara la Tulcea.


Imagini de la faţa locului (sursa foto: Facebook / Filip Enache)
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite