Un cunoscut ţigan din Teleorman şi soţia lui au murit în accidentul petrecut aseară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan „Finuţu”, cunsocut om de faceri din Teleorman şi soţia lui şi-au pierdut viaţa în cumplitul accident petrecut aseară pe drumul care leagă judeţul Tulcea de Constanţa. Cei doi au murit pe loc, după ce au fost izbiţi frontal de un alt autoturism care venea din sens opus.

Controversatul ţigan teleormănean, Dan „Finuţu” şi-a găsit sfârşitul într-un cumplit accident de circulaţie. Nenorocirea s-a petrecut joi seară, în jurul orei 21.30 pe şoseaua care leagă Tulcea de Constanţa. În urma accidentului şase persoane au murit pe loc, printre care şi Dan Fiinuţu împreună cu soţia sa, Mariana Bureaţă, iar o a şaptea a murit la spital, în timpul intervenţiei. Alte 9 persoane au fost rănite.

LISTA VICTIMELOR Ei sunt cei care au pierit în tragedia de pe şoseaua Tulcea – Constanţa!



Click pe poze pentru fotogalerie!

image

Trei maşini puternice un BMW, un Audi A6 şi Audi A8 a lui „Finuţu” au fost implicate în accidentul rutier de aseară. P. Valentin de 21 ani, din Tulcea conducea autoturismul marca BMW, pe E87, în afara municipiului Tulcea. S-a angajat în depăşirea autoturismului marca Audi condus de A. Basne de 30 ani tot din Tulcea. Nu a păstrat o distanţă laterală corespunzătoare, l-a acroşat, după care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în decor. După acroşare, autoturismul Audi cel depăşit a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism Audi care circula regulamentar, condus de Dan Stan (Finuţu) de 44 ani. El şi soţia sa au murit pe loc.

Vila lui Dan Finuţu este copie fidelă după Judecătoria din Caracal

image

Dan Finuțu era originar din comuna Buzescu, județul Teleorman. Averea acestuia se ridică la peste 4 milioane de euro. Finuțu a devenit celebru după ce și-a ridicat în Buzescu o vilă care copiază întocmai clădirea Judecătoriei din Caracal. Pe fațadă, acolo unde pe clădirea originală scria „Judecătorie”, țiganul a scris „Dan Finuțu”. Se spune că Dan Finuțu și-a ridicat vila după ce instanța din Caracal a fost singura care l-a condamnat, cu mai mulți ani în urmă. Drept urmare, Dan Finuţu s-a lăudat în fața judecătorilor că-şi va face la el acasă o copie exactă a judecătoriei, în care va locui.

Dan Finuţu deţine un en-gros în Alexandria și are mai multe firme prin toată țara. La începutul lunii februarie 2011, mascații și poliția au descins la palatul lui Finuțu, unde au făcut mai multe percheziții, fără să spună exact ce anume căutau.

Finuțu avea legături cu interlopul Bercea Mondialu din Slatina, țiganul din Buzescu fiind naș de cununie la nunta lui Ambasador, unul dintre fiii lui Bercea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite