FOTO Doi tineri tulceni, prinşi în timp ce vindeau cannabis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aceştia  au fost surprinşi în Constanţa în timp ce comercializau 100 g. de cannabis.  La locuinţa unuia dintre suspecţi, poliţiştii au găsit alte 600 g. de cannabis.





Ieri seară, în zona Far din Constanţa, cei doi tineri de 22, respectiv 23 de ani au încercat să vândă 100 de grame de cannabis. În locuinţa unuia dintre ei poliţiltii au mai găsit 600 de grame de cannabis ambalate în pungi autosigilante de plastic.





Tulcenii urmează să fie propuşi pentru arest preventiv.
Tot ieri, doi tineri tulceni au fost trimişi în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere de droguri de risc, fără drept, în vederea consumului propriu şi trafic de droguri de risc. Cei în cauză au fost prinşi în flagrant delict, în timp ce ofereau spre vânzare unei persoane cantitatea de aproximativ 100 de grame de cannabis vegetal, contra sumei de 3000 de lei. Întreaga cantitate de fragmente vegetale suspecte descoperită asupra celor în cauză a fost ridicată şi trimisă la Laboratorul de analiză şi profil al drogurilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa pentru a fi supusă analizelor de specialitate, constatându-se că întraga cantitate face parte din categoria substanţelor aflate sub control naţional.
Vindeau droguri în toiul nopţii în cartierul E3 din Tulcea. Vezi aici cât costă gramul de cannabis!
Tulcea : Cărăuşi de droguri în stomac, condamnaţi de judecătorii Tribunalului
Tulcea: Tânărul care vindea droguri şi trăgea cu pistolul în bar a fost condamnat la libertate!
Tulcea: Trei ani cu suspendare pentru tânărul din Babadag acuzat de trafic de droguri



image
image
image
image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite