Blestemul căzut peste comunitatea din Sarichioi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Sarichioi (sursa foto: facebook)
La Sarichioi (sursa foto: facebook)

Ultima săptămână a cutremurat comunitatea din Sarichioi. Cea mai mare comună din județul Tulcea a fost zguduită în ultimele șapte zile: o fetiță de numai 11 ani a fost violată de o brută care îi ținea loc de tată, doi bărbați au murit, unul a ajuns după gratii, iar pe numele altuia a fost emis deja mandat de arestare în lipsă.

Joi seara (pe data de 22 martie), trupul unui bărbat de 43 de ani a fost găsit în mijlocul unei străduțe din localitate. Bărbatul fusese ucis în urma unui accident rutier, iar făptașul a fugit de la locul accidentului. A doua zi, vineri (23 martie), șoferul care a provocat accident, Laurențiu Fadei (31 de ani), tot din Sarichioi, a fost prins de polițiști. Sâmbătă (24 martie), acesta a ajuns în închisoare.
Tot vineri, la poliția din sat a ajuns o femeie cu fetița ei de numai 11 ani. Copila fusese violată de nimeni altul decât concubinul mamei, Ioli Adrian Cristian (36 de ani). Bărbatul a dispărut după ce a fost prins în flagrant.
Miercuri (28 martie) dimineață, în jurul orei 7.00, un bărbat de 52 de ani din satul Visterna (comuna Sarichioi) a ars de viu în locuința sa. Bărbatul a  fost găsit dimineață carbonizat în proporție de 70%. Surse spun că acesta ar fi adormit cu o țigară în mână și că aceasta ar fi fost cauza incendiului.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite