Procurorii de lux din Banat preiau ancheta accidentului cu trei morţi provocat de fostul primar din Moldova Nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai bine plătiţi procurori din Banat au preluat ancheta accidentului de sâmbăta trecută, în care trei tineri şi-au pierdut viaţa după ce şoferul unui Touareg a intrat pe contrasens şi a izbit din plin automobilul Opel în care se aflau cei trei tineri.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE. ATENŢIE! IMAGINI ŞOCANTE!

Parchetulde pe lângă Judecătoria Timişoara trebuia să îl ancheteze pe fostul primar, însă procurorii de lux au preluat ei ancheta.

"Prin rezoluţia din data de 09.05.2011 a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara s-a dispus, în temeiul art. 209 al. 41 C.p.p., preluarea cauzei privind accidentul rutier ce a avut loc în data de 06 mai 2011, pe DN 59, pe ruta Şag-Jebel, soldat cu decesul a trei persoane şi vătămarea corporală a alteia. Considerentele care au stat la baza acestei rezoluţii au vizat complexitatea cauzei, dată de urmările accidentului produs, impactul mediatic şi soluţionarea cu celeritate a acesteia", a declarat procurorul Camelia Miculescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara.

Vezi aici cine sunt victimele teribilului accident

Cauza a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara - Secţia de urmărire penală, urmând a fi efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Carnagiile care au şocat Banatul: câţi nevinovaţi au fost ucişi de vitezomani aroganţi, care se plimbă liberi

Touaregul implicat în accident aparţine de societatea Moldomin Moldova Nouă, autoturismul fiind condus directorul Iacob Chişărău, fost primar al oraşului de pe malul Dunării şi, în prezent, consilier judeţean de Caraş-Severin. Omul de afaceri venea la Timişoara să sărbătorească ziua de naştere a fiicei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite