"Prinţul Banatului", vedetă într-un dosar penal cu prejudiciu de şase milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zaher Iskandarani la clubul Swiss House
Zaher Iskandarani la clubul Swiss House

Zaher Iskandarani, poreclit „Prinţul Banatului", a fost audiat, astăzi, de procurorii DNA Timişoara, într-un dosar în care prejudiciul realizat de două firme ajunge la aproape şase milioane de euro.

CEA MAI RECENTĂ AFACERE A LUI ZAHER ISKANDARANI: 13,7 MILIOANE DE EURO EVAPORATE PE RUTA ROMÂNIA - SIRIA

Iskandarani a venit la prima oră la sediul DNA, însoţit de avocatul său, pentru audieri şi a plecat după aproximativ o oră. „A fost la noi la sediu, dar nu pot spune mai multe. Este prematur să spun dacă o să fie trimis în judecată", a declarat Tamaş Schiffbeck, procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie Timişoara.

Cadou de fiţe de 1 milion de euro făcut de Zaher Iskandarani pentru fiul său

Ultima anchetă penală din care a scăpat Zaher Iskandarani s-a finalizat în 2009. Procurorii timişoreni susţin că aveau informaţii că Zaher este capul privatizării Fabricii de Apă Minerală de la Herculane, finalizată cu o ţeapă de 13,7 milioane de euro dată statului român, dar au fost incapabili să dovedească acest lucru. Banii au dispărut în Siria, iar trei persoane au fost trimise în judecată atunci, care lucrau îndeaproape cu Iskandarani, după cum spun procurorii.

Timişoara: Schimbarea la faţă a lui Zaher Iskandarani: „Îmi asigur existenţa prin muncă şi alte mijloace oneste”

Zaher Iskandarani, poreclit Prinţul Banatului, cercetat în nenumărate dosare penale de contrabandă cu ţigări şi condamnat pentru infracţiuni de fals, şi-a dorit să redevină cetăţean model. El a solicitat tot anul trecut Judecătoriei Timişoara reabilitarea, dar procesul este blocat deoarece el este cercetat pentru spălare de bani în Elveţia. Iskandarani, arestat pe bandă rulantă de anchetatori începând cu anii 90, a promis magistraţilor timişoreni că a abandonat orice activitate ilegală din momentul în care a ieşit ultima dată din puşcărie, la începutul anului 2006.

Timişoara: Generalul Pitulescu, ex-şef Poliţia Română: „Zaher are nevoie de cazier alb pentru afaceri”

Zaher, "Prinţul Banatului", îşi şterge cazierul cu SRI pe urmele lui

Avocatul lui Zaher Iskandarani: „Vom suspenda procesul de cerere a reabilitării”

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite