Schimbarea şefului, bucuria poliţistului: Fătuloiu este înlocuit de „copilul său de suflet"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Fătuloiu şi Ioan Dascălu
Dan Fătuloiu şi Ioan Dascălu

Comisarul şef Ioan Dascălu a fost promovat de Dan Fătuloiu la conducerea Poliţiei Arad şi apoi la conducerea Poliţiei Timiş. În perioda în care Dan Fătuloiu a fost înlăturat de la conducerea Poliţiei Române, în 2007, şi a fost exilat în America, Dascălu a luat şi el drumul pribegiei, la Biroul pe probleme de afaceri interne al Ambasadei României în Marea Britanie.

Noul secretar de stat în MAI, comisarul şef Ioan Dascălu, a fost promovat chiar de către Dan Fătuloiu, în periada 2005-2007, când cel din urmă era şeful Poliţiei Române.

EXCLUSIV: Noul șef al Poliției Neamț, Dorel Manole: ”Am fost luat prin surprindere”

Fătuloiu l-a promovat pentru funcţia de inspector şef  al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad în anul 2005. În anul 2006, Dascălu a fost transferat de Fătuloiu la conducerea Poliţiei Timiş, iar Fătuloiu s-a prezentat personal la ceremonia de investire în funcţie.



„Am deplină încredere în domnul Dascălu, este un copil de viitor. Este un experiment pe care vreau să-l fac, prin transferul său de la Arad la Timiş. Dascălu este un tânăr dispus să facă treabă, să facă ordine şi să aplice legea. Este un manager foarte bun", a declarat Dan Fătuloiu, în urmă cu patru ani, la ceremonia de investire în funcţie a lui Ioan Dascălu.

Ioan Dascălu



În 2007, la scurt timp după ce Fătuloiu a plecat de la conducerea Poliţiei Române, primind o funcţie în Statele Unite ale Americii, Dascălu a plecat de bunăvoie de la conducerea Poliţiei Timiş. El a primit o funcţie confortabilă la Biroul pe probleme de afaceri interne al Ambasadei României în Marea Britanie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite