Pedofilul de 16 ani care a violat trei fete: patru ani de puşcărie-sentinţă definitivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Robert Tarko, de 16 ani, tânărul care a violat trei feţiţe, verişoarele lui, a fost condamnat, ieri, de Curtea Supremă, la patru ani de închisoare. El este de asemena condamnat să plătească 8.000 de lei fiecărei victime.

Monstrul a fost prins: evadatul violator a fost găsit lângă casa mamei sale

Robert Tarko, un adolescent de 16 ani, a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru că şi-a violat trei verişoare. El a fost prins în timp ce încerca să o violeze şi pe a patra fetiţă, în vârstă de doar cinci ani, care a povestit mamei ce a păţit. Iniţial, Tribunalul Timiş l-a condamnat la patru ani de închisoare, cu executare. Instanţa l-a condamnat să plătească despăgubiri morale în valoare de 8.000 de lei fiecărei fete pe care a violat-o şi 2.500 de lei micuţei de cinci ani pe care doar a încercat să o agreseze sexual.

Familia violatorului din Gătaia este şocată de faptele lui Robert Tarko. Tânărul de 16 ani locuia într-o casă construită de Guvern în urma inundaţiilor. Sub acelaşi acoperiş stau nouă persoane: violatorul, fratele acestuia, Zoltan Tarko, sora tinerilor cu cele  fetele care au căzut victime şi părinţii tinerilor, soţii Tarko.Fratele monstrului Zoltan Tarko, de 18 ani, spune că nu ar fi bănuit niciodată că fratele său ar fi capabil de asemenea fapte. „Nu ştiu cum a putut face aşa ceva. Nici nu ştiam ce s-a întâmplat", a spus Zoltan. La doar două case distanţă stă cumnata violatorului, care are două fete, căzute şi ele victime.

2.500 de lei pentru fiecare viol

Tarko nu şi-a recunoscut faptele în timpul procesului. A primit patru ani şi jumătate de închisoare, iar la vârsta de 20 de ani o să fie din nou liber. Magistraţii timişoreni au apreciat la 8.000 de lei daunele morale pe care trebuie să le plătească Tarko fiecărei fetiţe pe care a violat-o. Judecătorii au mai stabilit că el trebuie să-i plătească şi 2.500 de lei fetiţei de cinci ani, care a scăpat de viol.

Fetele sunt în momentul de faţă în custodia familiei şi vor fi supuse unei consilieri psihologice pentru a depăşi traumele. „Ele încă nu realizează cât de grav este ce s-a întâmplat", au spus surse apropiate anchetei. „Din declaraţiile părţilor vătămate minore rezultă că inculpatul le ducea cu forţa într-o colibă din apropierea casei sau în bucătăria locuinţei unde le dezbrăca şi le obliga să întreţină relaţii sexuale normale sau anale cu el prin ameninţare cu bătaia sau cu moartea, deşi minorele plângeau şi strigau să le lase în pace", au scris în actul de acuzare procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Minorele au fost examinate psihologic în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş, iar psihologii au stabilit că asupra lor s-a exercitat un abuz fizic şi sexual care poate pune în pericol dezvoltarea armonioasă a personalităţii. Ele urmează să fie supuse unui tratament îndelungat de către o echipă de psihologi.

Violatorul provine dintr-o familie săracă de la marginea oraşului Gătaia. Familia Tarko, formată din nouă persoane, trăieşte de pe o zi pe alta şi stă într-o casă construită de Guvern după inundaţiile din 2005. „Nu ştiu cum a putut face aşa ceva. A venit poliţia şi l-a luat. Nici nu ştiam ce s-a întâmplat. Nu ne vine să credem că e posibil aşa ceva", a spus Zoltan Tarko, fratele violatorului.



Zorro - două mopede, opt ani după gratii
Un tânăr de 23 de ani, din Arad, care a furat două mopede, a fost condamnat la opt ani de închisoare, adică a luat aproape de două ori mai mult decât violatorul. Zorro Doroţ, care s-a dus la agăţat de fete în satul vecin şi a furat cele două mopede, a încercat să-i convingă pe judecători să-i reducă pedeapsa, însă fără succes. El a primit sentinţa definitivă de la Curtea de Apel Timişoara.

Zorro va sta opt ani în puşcărie

Topul hoţilor proşti: campion e un violator ce şi-a uitat chiloţii la victimă, iar pe locul patru o hoaţă făcută knockout de două băbuţe

Monstru la 16 ani: adolescent reţinut pentru că şi-a violat patru nepoate - cea mai mică dintre victime are cinci ani

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite