Hoţul condamnat pentru două sticle cu apă: "Nu sunt Vîntu, nici câinele lui. Nu merit să fiu vânat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doru Iosif Şerban, de 30 de ani, condamnat la un an de închisoare cu executare pentru că a furat două sticle cu apă, speră ca justiţia să îi dea dreptate. El susţine că este o victimă a sistemului şi nu vrea doar să fie lăsat în libertate ca să îşi poată plăti ratele ca să nu îşi piardă casa.

Hoţul care a furat două sticle cu apă a luat un an de puşcărie cu executare

Hoţul care a luat doi ani de închisoare de la Judecătoria Timişoara pentru că a furat două sticle de apă de cinci litri speră ca la recursul de la Tribunalul Timiş să primească o pedeapsă cu suspendare. "Nu vreau să îmi las copiii pe drumuri. Atâta timp cât sunt liber pot să muncesc şi să plătesc ratele la bănci. Împreună cu soţia trebuie să plătesc 1.500 de lei pe lună. Nu sunt Vântu, nici câinele lui Vântu. Nu trebuie să fiu făcut vânat, să fiu dat exemplu, doar pentru o greşeală stupidă, de moment. Regret până mor clipa în care am spart maşina aia. Nu ştiu ce pot să fac ca să conving instanţa că o a fost o greşeală de moment. Fiecare a făcut prostii în viaţă", a spus timişoreanul condamnat.


"Este aberant să arestezi un om preventiv pentru că a furat zece litri de apă. Şi mai aberant este să îl condamni apoi la închisoare cu executare. Omul s-a angajat imediat după furt la o alimentară unde lucrează şi acum. Încearcă să îşi plătească ratele şi să aibă grijă de familia sa. Ştie că a greşit şi regretă fapta. O să mergem până la instanţa care constată că pedeapsa este disproporţionată în raport cu fapta", a spus Carmen Obîrşanu, avocatul lui Doru Iosif Şerban.

Patronul unui magazin a făcut un film cu hoții care i-au trecut pragul (VIDEO) 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite