Falsificatoarea de buletine a luat mai puţini ani de puşcărie decât clienţii ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Milorad Cirici avea 12 buletine false, iar soţia sa, Drenca, avea patru acte contrafăcute
Milorad Cirici avea 12 buletine false, iar soţia sa, Drenca, avea patru acte contrafăcute

Funcţionara judecată pentru că a falsificat zeci de cărţi de identitate a fost condamnată de judecătorii Tribunalului Timiş. Viorica Grigore, funcţionară a Serviciului Buletine din Timişoara, a fost condamnată la 13 ani de închisoare, după ce a falsificat zeci de buletine de identitate.

Puşcărie pentru leucemie: A falsificat acte ca să facă rost de bani pentru fratele bolnav şi a primit trei ani de închisoare

Ea a fabricat documentele şi CNP-urile chiar în instituţia publică unde lucra, intrând în computerele colegilor ei, după ce le spărgea parolele. Procurorii spun că funcţionara lua între 1.500 şi 2.000 de euro pentru fiecare buletin. Ea însă a primit mai puţini ani de închisoare decât cei pe care i-a ajutat să ia credite de 250.000 de euro.

Familia Cirici, din localitatea Cenei, a fost judecată în acelaşi proces pentru că a înşelat aproape toate băncile din Timişoara, în 2006-2008, cu credite luate cu buletine false. Milorad Cirici, de 65 de ani, avea 12 cărţi de identitate false, fiica sa, Olivera, de 36 de ani, avea şase buletine, iar nevasta, Drenca, de 59 de ani, avea încă patru buletine. Cu cele 22 de acte de identitate, familia Cirici a luat zeci de credite de la bănci. Bătrânul a primit 14 ani de puşcărie cu executare de la Tribunalul Timiş, zilele trecute, iar fiica sa a luat tot 14 ani de închisoare, în timp ce soţia a scăpat cu patru ani după gratii.

Familia cu 22 de buletine false a pensionarului „James Bond" a luat 32 de ani de închisoare

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite