Eleva care şi-a aruncat nou-născutul la groapa de gunoi riscă 25 de ani de puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paula Bebec, o tânără de 18 ani, şi-a abandonat nou-născutul pe un munte de gunoi, lângă Gara de Sud din Timişoara. Ea este trimisă zilele trecute în judecată pentru tentativă la omor calificat şi riscă 25 de ani de închisoare, fiind acuzată de tentativă la omor calificat.

CLICK AICI PENTRU POZE CU MAMA BEBELUŞULUI ABANDONAT

Paula Bebec, elevă în clasa a XII-a, din Timişoara, trebuie să răspundă în faţa judecătorilor Tribunalului Timiş pentru fapta sa. Ea susţine că şi-a aruncat copilul de opt zile la groapa de gunoi, lângă Gara de Sud, ca să nu fie bătută de tatăl ei. Tatăl bebeluşului este un copil de 17 ani. Mama, care a născut la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu" în septembrie, susţine că le-a spus medicilor ce urma să facă, dar aceştia au fost indiferenţi, iar profesorii habar nu aveau că este gravidă.

Copilul a fost găsit de o femeie care trecea prin zonă, iar medicii l-au salvat. Fata l-a minţit şi pe tatăl băiatului, care a plătit-o să facă un avort. Tânăra a făcut un pact cu mama ei pentru a ţine secretă sarcina. Acum, tânăra îşi vrea copilul înapoi, dar poliţiştii nu o lasă. Procurorul a decis că fata va fi cercetată în stare de libertate.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU LOCUL ABANDONDONULUI

"Doar mama mea a ştiut de sarcină. Nu m-am gândit că îi fac rău copilului. Eram şocată. Dacă aş putea, acum aş lua copilul acasă. Îmi pare rău pentru ce s-a întamplat. Dacă aş putea da timpul inapoi nu aş mai face una ca asta. Mi-a fost frică de toată lumea. I-am mintit pe toţi", a spus tânăra în septembrie, după ce a fost audiată de poliţişti, apoi eliberată.

Dramă fără limite în cazul bebeluşului aruncat la groapa de gunoi: tată minor, dragoste, minciuni, bătaie, profesori şi medici indiferenţi - UPDATE

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite