FOTO+VIDEO Dramă fără limite în cazul bebeluşului aruncat la groapa de gunoi: tată minor, dragoste, minciuni, bătaie, profesori şi medici indiferenţi - UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fata riscă să facă 20 de ani de închisoare. A aruncat copilul la groapa de gunoi ca să nu fie bătută de tatăl ei. Tatăl bebeluşului este un copil de 17 ani. Mama susţine că le-a spus medicilor ce urma să facă, dar aceştia au fost indiferenţi, iar profesorii habar nu aveau că este gravidă. Fata l-a minţit şi pe tatăl băiatului, care a plătit-o să facă un avort. Acum, tânăra îşi vrea copilul înapoi, dar poliţiştii nu

UPDATE - Fata nu s-a prezentat astăzi la şcoală

Elevă în clasa a XII-a, mama bebeluşului nu a ajuns astăzi la orele de la liceu, chiar dacă ea este cercetată de în libertate. Rudele fetei spun că aceasta nu a închis azi-noapte niciun ochi şi că în această dimineaţă a plecat alături de mama ei în căutarea unui avocat. Părinţii sunt dispuşi să angajeze cel mai bun avocat din Timişoara, condiţia esenţială fiind schimbarea încadrării juridice. Astfel, părinţii urmăresc ca fata să nu fie cercetată pentru tentativă de omor, faptă care i-ar putea aduce o condamnare la 20 de ani de închisoare.

UPDATE - Starea bebeluşului este mai bună

Dacă ieri medicii erau îngrijoraţi de faptul că bebeluşul de opt zile avea hipotermie, în această dimineaţă, medicii au stabilit că nou-născutul se simte mai bine. "Copilul a fost stabilizat. S-a trecut peste ce a fost mai greu. Copilul va rămâne în continuare în incubator", a spus Andrei Zeno, directorul medical al Spitalului de Copii "Louis Ţurcanu".

Viaţa tinerei de 18 ani care şi-a aruncat nou-născutul, în vârstă de doar opt zile, la groapa de gunoi pare să fie desprinsă dintr-o telenovelă sud-americană. Tânăra a făcut un pact cu mama ei pentru a ţine secretă sarcina, dar secretul s-a transformat într-un blestem care poate avea urmări grave atât pentru fată, cât şi familia ei. Chiar dacă a comis un gest ce nu poate fi calificat, procurorul a decis că fata va fi cercetată în stare de libertate.

CLICK AICI PENTRU POZE CU MAMA BEBELUŞULUI ABANDONAT

image

Text foto: Tânăra riscă 20 de ani de închisoare

"Doar mama mea a ştiut de sarcină. Nu m-am gândit că îi fac rău copilului. Eram şocată. Dacă aş putea, acum aş lua copilul acasă. Îmi pare rău pentru ce s-a întamplat. Dacă aş putea da timpul inapoi nu aş mai face una ca asta. Mi-a fost frică de toată lumea. I-am mintit pe toţi", a spus tânăra la ieşirea din sediul poliţiei.

Tatăl bebeluşului de opt zile care a fost abandonat are doar 17 ani, iar părinţii lui habar nu au că nepoţelul lor a fost aruncat la groapa de gunoi. Băiatul a strâns bani ca fata să facă un avort, ba chiar la câteva zile distanţă fata îi jura că a renunţat la sarcină. Băiatul susţine că o iubeşte pe cea acuzată de tentativă de omor, astfel că a continuat să facă dragoste cu ea şi nu şi-a dat seama că fata era încă gravidă.

image

Text foto: Nou născutul abandonat la groapa de gunoi a ajuns în incubatorul spitalului

Ieşită din arestul Poliţiei Timiş, în stare de şoc, tânăra încă nu îşi poate explica fapta: ştie doar că îi era frică de tatăl ei, care ar fi bătut-o dacă ar fi aflat ce face. Planul secret era că bebeluşul să ajungă la o prietenă, care ar fi urmat să aibă grijă de cel mic. Tânăra de 18 ani i-a anunţat pe medicii că ar vrea să renunţe la copil, dar aceştia au fost indiferenţi. Cât despre profesori, aceştia habar nu au avut că eleva lor poartă în pântece un copil, nici măcar în luna a noua.

"Eu stau cu ea in casa. Nu am ştiut că e gravidă. Doar astăzi am aflat ce prostie a făcut. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Tatăl nostru e într-o stare de şoc si nu prea bine din punct de vedere medical", a spus sora tinerei, venită într-un suflu la sediul poliţiei.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU LOCUL ABANDONDONULUI

image

Text foto: Mama fetei reţinute de poliţişti a fost ieri la un pas de leşin

Galaţi: Bebeluş găsit mort la groapa de gunoi a oraşului

Conştientă că a făcut un lucru greşit, tânăra vrea să îşi ţină, din nou, copilul în braţe, dar poliţiştii nici nu vor să audă. I-au interzis acest lucru. Acuzată de tentativă de omor, timişoreanca este cercetată în stare de libertate, dar riscă să îşi petreacă următorii 20 de ani după gratii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite