Un an de la moartea prematură a jurnalistului de război Mile Cărpenişan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia, prietenii şi cunoscuţii au comemorat, astăzi, un an de la dispariţia lui Mile Cărpenişan, jurnalistului de război şi corespondent al canalelor de televiziune Antena 1 şi Antena 3.  

Familia, prietenii şi amicii lui Mile s-au adunat astăzi, la o biserică din cartieru Elisabetin, pentru a-şi aduce aminte de Mile, care a murit la doar 34 de ani.
Jurnalistul Antena 1 pentru zonele de conflict a decedat, în urmă cu un an, la Spitalul Judeţean din Timişoara, secţia de Terapie Intensivă. Mile Cărpenişan fusese internat de mai multe zile în stare gravă din cauza unei septicemii care i-a afectat mai multe organe, printre care plămânii, rinichii şi ficatul.Jurnalistul a suferit două infarcturi, iar apoi s-a stins în urma unui stop cardiac.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU MILE CĂRPENIŞAN

În ultima perioadă din viaţa lui, Mile Cărpenişan a întins o mână de ajutor către toţi cei aflaţi în nevoie. Cea mai vizibilă faptă a fost o acţiune de strângere de fonduri pentru Daniel Răduţă. "În toată povestea asta am descoperit că mai există oameni în jurul meu care fac ceva dezinteresat şi din tot sufletul. Toţi au sărit să mă ajute. De multă vreme nu mi s-a mai întamplat aşa ceva. Am reuşit să vorbesc cu oameni cu care nu am mai vorbit niciodată şi pe care nu i-am văzut niciodată. Oameni care mă ştiau de la televizor şi care au fost deschişi în ceea ce le propuneam", spunea Mile Cărpenişan pe blogul lui.

CLICK AICI PENTRU A CITI BIOGRAFIA LUI MILE CĂRPENIŞAN

Autobiografie pe blog

Mile Cărpenişan se considera "un prieten loial, bun psiholog, cu cunoştinţe în arta jurnalismului, vorbitor de trei limbi străine, specialist în imagine şi montaj video, talentat in arta scrisului, fost luptător de taekwondo, surfer de la 12 ani, cunostinte medicale avansate, posesor de carnet de categoria B din 1993 si a unei masini personale cu dimensiunile unui camion ( a se citi jeep), tatuat în exces, ras în cap, îndrăgostit de muzică şi extrem de sentimental".

Jurnalistul era însurat din anul 2009 cu o colegă de breaslă şi pusese bazele unei firme de turism, care promova Muntenegru. A debutat în presă scrisă, a continuat ca şi corespondent local al Antena 1, iar la retragerea din corespondenţele de război a ales să se implice în marketingul politic.

Mile Cărpenişan a salvat viaţa unui necunoscut, dar nu a mai apucat să se ţină de o altă promisiune

CLICK AICI PENTRU A CITI BIOGRAFIA LUI MILE CĂRPENIŞAN

Mile Cărpenişan a salvat viaţa unui necunoscut, dar nu a mai apucat să se ţină de o altă promisiune

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite