Românii mor pe capete pe şoselele din Ungaria şi Austria GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe drumurile din Ungaria şi Austria au avut loc adevărate drame în care românii şi-au pierdut viaţa. Oboseala a fost de cele mai multe ori motivul pentru care s-au produs accidentele. Un alt factor care a dus la moarte a fost viteza cu care circulau şoferii.

În urmă cu câteva zile, un autocar al companiei Atlassib care se îndrepta spre Spania cu 38 de pasageri a lovit frontal un camion, în apropierea graniţei maghiare cu Slovenia. Cinci români şi şoferul slovac al camionului şi-au pierdut viaţa. Şoferul autocarului a adormit la volan, a intrat pe contrasens unde s-a lovit frontal de o autocisternă înmatriculată în Slovacia. Accidentul a avut loc la cinci kilometri înainte de graniţa Ungariei cu Slovenia, pe Autostrada M 70.

image

CLICK AICI PE GALERIE FOTO DE LA ACCIDENT

Pe 18 ianuarie, două persoane aflate într-un camion înmatriculat în România au fost rănite grav după ce vehiculul a intrat în coliziune cu un camion bulgăresc, pe autostrada M0 din Ungaria, în apropiere de Szigetszentmiklos.

Patru zile mai târziu, Marin Kovacs Cucura, în vârstă de 43 de ani, care lucra de 15 ani la o firmă de taximetrie din Timişoara, şi-a pierdut viaţa în Ungaria într-un grav accident de circulaţie. Bărbatul era la volanul maşinii de taxi. Nenorocirea a avut loc în apropiere de Kiskunfélegyháza, pe o porţiune a autostrăzii M5 în care se efectuau mai multe lucrări. Primele cercetări ale anchetatorilor maghiari arată că timişoreanul a adormit la volan, astfel că a pierdut controlul volanului.

image
image
image

CLICK AICI PENTRU IMAGINI DE LA ACCIDENTUL MORTAL AL TAXIMETRISTULUI

Şi în această dimineaţă, în Austria, pe autostrada A1, trei cetăţeni români au murit, iar alţi cinci au fost răniţi grav într-un accident rutier. Românii se aflau într-un microbuz înmatriculat în România, care se îndrepta spre Viena. Şoferul autovehiculului a pierdut controlul microbuzului, care a intrat într-un stâlp de beton.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ACCIDENTUL DIN AUSTRIA

image

CLICK AICI PENTRU A VEDEA INTERVENŢIA PENTRU SALVAREA ROMÂNILOR DIN AUSTRIA

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite