Elevii care s-au înjunghiat au distrus o şcoală din Timişoara: “Am pierdut zeci de copii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În luna mai a anului trecut, la Liceul Auto din Timişoara, unul dintre premianţii unei clase a XI-a  şi-a înjunghiat doi colegi cu un cuţit pe care îl purta în rucsac. Incidentul a distrus reputaţia Liceului Auto şi elevii timişoreni evită să mai înveţe aici.

Liceul Auto din Timişoara a fost, anul acesta, câmpul de luptă pentru trei elevi care învăţau acolo. În urma unui schimb de replici dure, unul dintre ei, şi-a înjunghiat colegii cu o armă pe care o avea în ghiozdan. Evenimentul produs în luna mai a avut repercursiuni grave la câteva luni distanţă. "Ne-a afectat foarte mult ca imagine. Este primul an din 1977, de când e şcoala, când am avut probleme cu clasele a IX-a. Până anul trecut eram primii care-şi ocupau locurile", a spus Miriam Wolf, directoarea liceului. Astfel, din cele şapte clase cerute de reprezentanţii şcoli, clase care până acum se ocupau an de an, doar cinci au putut fi realizate în urma unor eforturi. "Noi am avut ghinion să se întâmple la noi şi acum am pierdut zeci de elevi datorită imaginii din presă. Am trecut prin multe monitorizări, copiii au fost chestionaţi şi am aflat că motivul pentru care nu mai vin la noi este pentru că le e frică", a mai spus directoarea.

AGRESOR DE NOTA 10: Premiantul clasei de la Liceul Auto care şi-a înjunghiat colegii a fost mutat la altă şcoală

Acum, reprezentanţii instituţiei fac tot ce pot pentru ca imaginea Liceului Auto să se repare cât mai repede. Cadrele didactice de aici s-au mobilizat şi urmează să pornească prin şcolile generale cu oferta liceului în format electronic pentru a atrage noi elevi.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite