AGRESOR DE NOTA 10: Premiantul clasei de la Liceul Auto care şi-a înjunghiat colegii a fost mutat la altă şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băiatul de 18 ani, care a înfipt un cuţit în doi colegi de clasă în urma unui schimb de replici mai dure, a fost mutat disciplinar la alt liceu din Timişoara, chiar în semestrul al doilea al anului trecut.

Directoarea liceului unde a avut loc altercaţia a spus că Sorin Alexandru Şchiopescu a fost transferat în semestrul al doilea al anului trecut. "A fost mutat disciplinar la o altă unitate de învăţământ", a spus Miriam Wolf, directoarea Liceului Auto din Timişoara. Acum, agresorul învaţă la Grupul Şcolar Industrial de Transport.

Din declaraţiile liceenilor înjunghiaţi reiese că întreg scandalul a pornit de la agresor.  După ce liceanul de 18 ani i-a înjurat pe cei doi colegi de clasă, aceştia au ripostat iar tânărul nu a ezitat să folosească arma ape care o purta în ghiozdan. "Dimineaţa a început să-şi bată joc de noi, în pauză ne-am înjurat, dar nimic mai mult. După ce am ieşit afară în pauză, pur şi simplu ne-a înjunghiat. Nu ne-a venit să credem. El a mai zis în clasă că o să-şi cumpere un cuţit, dar nu l-a crezut nimeni", a spus Costel Pantea, de 18 ani, unul dintre elevii agresaţi.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite