Poli Timişoara a trecut pe primul loc în Liga 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alb-violeţii au câştigat în deplasare cu FCM Târgu Mureş, scor 3-2, şi se află pe prima poziţie în clasament, cel puţin până la meciul de mâine al Oţelului Galaţi, singura echipă care îi mai poate depăşi pe timişoreni în această etapă.

Cosmin Contra: "Merităm să fim pe primul loc"

"Machidonii" au făcut legea la Poli în partida cu echipa fostului antrneor, Ioan Ovidiu Sabău. Ianis Zicu a egalat la unu şi a marcat apoi golul victoriei, în timp ce Hristu Chiacu, intrat după pauză, a înscris pentru 2-2. "Contează mai puţin faptul că am marcat o 'dublă', important e să învingem în continuare. Poate va veni în cele din urmă şi o înfrângere, dar sperăm să vină cât mai târziu. Nu ne considerăm una din favoritele la titlu", a declarat Zicu, completat de celălalt jucător alb-violet titular în meciul Franţa - România. "Am întâlnit o echipă foarte bună, chiar dacă e nou promovată şi mă aşteptam să fie un meci greu. Mai e mult până la câştigarea titlului trebuie să rămânem concentraţi", a spus Costel Pantilimon la finalul partidei de la Târgu Mureş.

Căpitanul echipei bănăţene i-a urat succes în continuare lui Neluţu Sabău, fostul său antrenor în sezonul trecut. "E important că am întors rezultatul de două ori. Cred ca va fi o victorie importantă în acest campionat. Îl respect pe Sabău şi sper să recupereze punctele în etapele viitoare", a declarat Dan Alexa.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite