Contra: "Merităm să fim pe primul loc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poli Timişoara rămâne şi după 11 meciuri disputate în acest sezon singura echipă neînvinsă în Liga 1 şi a ajuns pe prima poziţie a clasamentului, chiar dacă probabil doar temporar, până la meciul Oţelului Galaţi cu Gloria Bistriţa, care se joacă azi.

Antrenorul alb-violeţilor s-a declarat total nemulţumit de evoluţia elevilor săi în prima repriză a meciului cu FCM Târgu Mureş, câştigat de bănăţeni cu 3-2, după golurile înscrise de Ianis Zicu (două) şi Hristu Chiacu. "I-am avertizat pe jucători că FCM este periculoasă la fazele fixe. Ştiu că Sabău îi pregăteşte cu faze fixe. Mă bucur că după pauză au dat dovadă de sacrificiu şi, după scorul de 2-2, nu ne-am mai oprit. După cum am jucat, meritam victoria. Am fost total nemulţumit după prima repriză, la pauză am făcut o schimbare inspirată, care a avut un aport esenţial la desfăşurarea partidei. Felicit echipa pentru că a putut întoarce rezultatul împotriva unei formaţii incomode", a spus Cosmin Contra după meciul cu echipa fostului său antrenor, Ioan Ovidiu Sabău.

"Guriţă" consideră că Poli merită fără discuţie poziţia ocupată în clasament. "Locul unu este meritat, mai ales că am întâlnit deja cinci dintre echipele importante din Liga I. Dar mai sunt de disputat meciuri grele. Oricum mi se par mai uşoare meciurile cu echipele mici, pentru că motivaţia jucătorilor este alta", a mai spus tânărul tehnician bănăţean, care nu s-a inclus în lot ca jucător pentru partida de ieri.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite