UPDATE Jaf armat la o sucursală BCR din Timişoara: paznicul a fost imobilizat, casiera a deschis seiful FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi cu feţele acoperite au intrat cu un pistol într-o sucursală BCR din Timişoara. Cei doi au imobilizat un paznic şi au ameninţat casieriţa, după care au fugit pe un motoscuter. Poliţia a organizat filtre la toate ieşirile din oraş şi cercetează zona pentru a găsi indicii.

UPDATE 12.50 Poliţiştii au stabilit că tâlharii au între 25 şi 30 de ani.

Poliţiştii timişoreni le spun băncilor cum să se păzească, dar şi hoţilor unde să "lovească"

Jaf la Farmacia Vlad din centrul Timişoarei. Hoţul a fugit cu 100 de lei

UPDATE 12.35
Prejudiciul provocat de tâlhari este de 3.750 de lei, au anunţat surse judiciare. Poliţiştii au anunţat că renunţă la filtrele instalate la ieşirile din oraş pentru că tâlharii puteau renunţa la motoscuterul cu care au fugit. Anchetatorii vor stabili care sunt semnalmentele celor doi bărbaţi pentru a-i putea da în urmărire.


image

UPDATE 12.20 Poliţiştii au anunţat că vor fi audiate peste zece persoane. Cei mai importanţi martori sunt cele patru persoane care se aflau în bancă: două casieriţe, clienta şi paznicul. Vor mai da declaraţii despre ce au văzut şi angajatele unei farmacii de lângă sucursala BCR, angajatele de la un magazin din apropiere, dar şi o vânzătoare de bilete Bingo Metropolis, care ar putea da cele mai multe informaţii despre cum au venit tâlharii şi cum au plecat, aceasta având masa de vânzare în zona pietonală.

UPDATE 12.10
Surse judiciare au spus că persoana care se afla în bancă în momentul jafului făcea o tranzacţie la una dintre casierii. În acel moment, unul dintre tâlhari a ameninţat-o cu pistol pe casieriţa care nu era ocupată. Clienta băncii ar fi spus că ei i s-a părut că arma folosită de unul dintre bărbaţi era de jucărie.

UPDATE 12.05
Potrivit reprezentanţilor băncii, unitatea are sistem de supraveghere video şi urmează ca imaginile surprinse să die decriptate de un specialist care ar putea da detalii foarte importante pentru ancheta poliţiei, astfel încât tâlharii să fie prinşi cât mai repede. De asemenea, poliţia a mai cerut şi imaginile înregistrate de camerele video de la un magazin din apropiere, în speranţa că vor avea cât mai repede semnalmentele tâlharilor.
Poliţiştii au spus că nu s-au tras focuri de armă şi nicio persoană nu a fost rănită.

UPDATE 12.00
În momentul jafului, în unitatea bancară era un client care urmează să fie audiat, la fel ca şi casieriţa şi paznicul. Inspectorul şef al Poliţiei Timiş, Gheorghe Popescu, a spus că va gestiona personal ancheta acestui jaf.



UPDATE 11.50 Din declaraţiile casieriţei, tâlharii au ameninţat-o cu pistolul ca să deschidă seiful, ceea ce femeia a şi făcut. Cei doi bărbaţi mascaţi au băgat banii într-o sacoşă şi au fugit cu un scuter. Acum reprezentanţii bănci numără banii rămaşi pentru a stabili prejudiciul. Poliţiştii au instalat filtre pe marile bulevarde din oraş, dar şi la ieşiri.

image

Şeful Inspectoratului de Poliţie Timiş, Gheorghe Popescu, a spus că cei doi bărbaţi aveau feţele acoperite. "Doi bărbaţi au intrat în sucursala bancară BCR de pe Calea Buziaşului din Timişoara. Paznicul a fost imobilizat de unul dintre bărbaţi, iar casieriţa a fost ameninţată cu un pistol. Până la această oră nu ştim sigur care este prejudiul", a spus Popescu.
Potrivit sursei citate, bărbaţii aveau peruci şi au reuşit să fugă din sucursala bancară. La această oră sunt filtre de poliţie la aproape toate ieşirile din oraş.
Din primele declaraţii ale casieriţei, se pare că cei doi tâşhari ar fi romi, pentru că aveau piele închisă la culoare. Tâlharii sunt de statură medie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite