GALERIE FOTO Poli Timişoara a câştigat la Reşiţa după penalty-uri! Poli II - UTA 1-4 final, după loviturile de departajare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa mare a evoluat la Reșița, şi s-a impus la loviturile de departajare împotriva celor de la FC Școlar, în timp ce Poli 2 a pierdut în acelaşi mod în faţa celor de la UTA. Tinerii alb-violeţi nu au înscris niciun gol la loviturile de departajare.

Click pentru a doua GALERIE FOTO de la meci!

image

Florin Gâlcă înscrie şi meciul se încheie

Smaranda apără şi al treilea penalty, executat de Szalkai

Ignea transformă

Popovici ratează şi el, Smaranda apără cu piciorul

Ionuţ Bălan înscrie

Zaluschi ratează, apără Smaranda

Finalul timpului regulamentar de joc. După 120 de minute, scorul a rămas egal. urmează loviturile de departajare.

Min. 118: Boştină trimite mingea în bară, cu capul

Min. 113: Rusu respinge excelent un şut puternic al lui Capătă

Min. 111: Mera a fost şi el eliminat după al doilea galben primit pentru bucuria de după gol

Min. 110: Gooool Poli! Poli 2 egalează prin Ioan Mera, care înscrie cu capul!

Min. 106: UTA joacă cu un om în minus după ce căpitanul echipei, Pascariu, a văzut cartonaşul roşu pentru cumul de galbene

Min. 106: a început a doua repriză de prelungiri

Min. 103: Popovici cade în careu după un duel cu portarul Smaranda, însă vede cartonaşul galben pentru simulare, spre indignarea timişorenilor

Min. 101: Suporterii timişoreni au afişat un mesaj pentru preşedintele Marian Iancu: "Rufele se spală în familie, nu la TV. Ai întrecut demult măsura, de-acum abţine-te". Bannerul a fost afişat şi la meciul câştigat de echipa mare la Reşiţa, după executarea loviturilor de departajare.

Min. 99: schimbare şi la Poli, Szalkai în locul lui Adrian Popa

Min. 97: schimbare la arădeni, a ieşit Hidişan, a intrat N. Varga

Min. 96: Gol UTA! Drăghici înscrie din apropiere, pe sub Rusu

Final de repriză. Este 0-0 după primele 90 de minute, urmează două reprize de prelungiri a câte 15 minute fiecare.

Min. 90+2: în poziţie ideală la 15 metri, Dobriceanu încearcă un lob, iar mingea este reţinută de Smaranda

Min. 81: înlocuire la alb-violeţi, Damian în locul lui Chiţu

Min. 79: a doua schimbare la oaspeţi, a ieşit Purece, a intrat Neagoe

Click pe poze pentru GALERIE FOTO!

image

Min. 78: o nouă ocazie pentru Poli 2, Dobriceanu şutează puţin pe lângă poartă de la marginea careului

Min. 77: ocazie mare pentru UTA, Rusu blochează excelent şutul lui Drăghici de la 12 metri

Suporterii celor de la UTA au devastat autobuzul care i-a luat de la gară GALERIE FOTO

Min. 76: Zaluschi execută o lovitură liberă de la 20 de metri, puţin peste poartă

Min 70: o nouă ocazie pentru Poli, Boştină scapă spre poartă, dar portarul Smaranda îl blochează cu preţul unei accidentări

Min. 67: prima înlocuire şi la Poli, Dobriceanu în locul lui Fuchs

Min. 64: prima schimbare la UTA, a ieşit Claudiu Drăgan, a intrat Alex Capătă

Min. 55: ocazie imensă pentru Poli - Popovici scapă singur spre poartă, trimite mingea pe lângă portar, dar şi milimetric pe lângă bară

Min. 46: a început mitanul secund

Final de repriză. O primă parte a meciului cu prea puţin pericol la cele două porţi.

Min. 38: ocazie mare pentru UTA, şutul lui Hidişan din interiorul careului fiind deviat peste poartă de portarul Octavian Rusu

Min. 30: meci fără istoric până acum, singurul lucru de remarcat fiind faptul că satelitul alb-violeţilor joacă, cel puţin până acum, de la egal la egal cu o echipă dintr-o ligă superioară

Min. 13: două cornere consecutive pentru UTA, fără consecinţe pe tabelă

Min. 8: Şut al lui Fuchs de la marginea careului mare, însă pe direcţia portarului, care reţine cu siguranţă

Min. 3: ocazie mare pentru gazde, la o fază la care alb-violeţii au cerut gol, însă arbitri au decis că mingea nu a depăşit linia porţii

Min. 1: a început partida

POLI II: Rusu - Belu, Mera, Fl. Ilie, Fl. Sandu - Ad. Popa, Zaluschi, Fuchs, Chiţu - Popovici, Boştină.

UTA: Smaranda - I. Bălan, Pocuca, Pascariu, Siminic - Gâlcă, Hidişan, Ignea, Purece - Drăghici, Drăgan.

Ora 19.30 Echipa mare s-a impus greu în faţa FC Şcolar Reşiţa, câştigând cu 4-3 la penalty-uri, după ce în timpul regulamentar de joc plus prelungiri scorul a fost 0-0. Prelunigirile de la Reşiţa înseamnă că cei mai pătimiaşi suporteri alb-violeţi vor ajunge doar pe finalul meciului dintre Poli 2 ş UTA, pentru duelul cu rivalii tradiţionali.

Suporterii timișoreni vor avea ocazia să vadă la treabă Poli II, care evoluează în liga a III-a, într-un meci de orgoliu şi tradiţie contra celor de la UTA. Partida se va disputa în nocturnă, de la ora 20.30, pe stadionul “Dan Păltinișanu”. Pentru meciul cu arădenii, Adrian Stoicov a primit și sprijinul antrenorului de Poli, Vali Velcea, care a trimis la echipa satelit șase jucători. Este vorba de Mera, Ilie, Zaluschi, Ad. Popa, Popovici și Ostafie.

Ei trebuie să aibe jocuri și e bine să joace în fața unei echipe de Divizia B, care este în serie cu noi. Am lăsat jucători pe posturile cu probleme. Există o emulație între prima echipă și echipa a doua. Un meci cu UTA, indiferent că joacă prima sau a doua echipă, indiferent dacă e în Cupa României sau Liga Campionilor, rămâne unul încrâncenat”, a declarat Vali Velcea, antrenorul celor de la Poli.

Vizavi de presiunea care apasă la acest meci pe umărul tinerilor fotbaliști de la Poli II, Velcea susține că acesta este benefică pentru viitorul jucătorilor. “Dacă nu fac față presiunii înseamnă că nu sunt buni pentru Poli și pentru fotbalul de performanță. Ce s-ar întâmpla dacă dau de presiune la un meci decisiv pentru promovare? Acest meci este și un bun examen”, a mai declarat Velcea.

Poli merge la școală, la Reșița

Tot în această vază a Cupei României, Poli se deplasează la Reșița, pentru meciul cu  FC Școlar. Pentru alb-violei nu există altă variantă decât calificarea, având în vedere că unul din obiective în acest an este cucerirea Cupei și evoluția la anul în cupele europene.

Doresc să se califice ambele echipe. Noi vom juca la Reșița cu cei mai buni jucători. Nu menajez pe nimeni. Avem nevoie de ritm, iar acest lucru nu se poate obține dacă un meci joacă, unul nu. Chiar dacă jucăm cu echipă cu un nume tineresc, Școlar, să știți că au o echipă bună. Am jucat cu ei un meci amical, pe care l-am câștigat cu 2-1”, a mai spus Velcea.

Partida dintre FC Școlar Reșița și Poli Timișoara se va juca pe stadionul din Valea Domanului, cu începere de la ora 17.00.

Goga este incert


Singurul semn de întrebare pentru meciul de la Reșița este în dreptul lui Goga. Atacantul a acuzat o ușoară accidentare la meciul cu FC Bihor. De altfel, Goga a intrat în colimatorul oficialilor de la Poli, care l-au mustruluit după evoluția din prima repriză cu Bihorul.
“L-am certat și eu la pauză, după care a avut o evoluție schimbată. Însă nu a fost doar cazul lui. Cine nu îl cunoaște pe Goga ar spune că are atitudine indolentă și la antrenamente. Eu îl cunsc de patru ani, așa a fost de când a venit la Timișoara. Poate însă mai mult”, a mai spus Velcea.



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite