Suporterii celor de la UTA au devastat autobuzul care i-a luat de la gară GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei aproximativ 100 de fani arădeni care au venit la Timișoara pentru meciul din Cupa României dintre Poli II și UTA au creat probleme jandarmilor. Unul din suporteri a lovit peste față un om de ordine.

Aproximativ 100 de suporteri de la Arad au fost așteptați în Gara de Nord de un autocar al RATT, dar și un pluton de jandarmi. Drumul până la stadionul “Dan Păltinișanu” nu a fost deloc unul liniștit. Fanii înghesuiți ca sardinele în autocar, au înjurat tot drumul, spre groaza șoferului. La un moment dat, când autocarul s-a blocat în trafic, câțiva suporteri au coborât din bus și s-au luat la bătaie cu jandarmii.

 

IMAGINI CU AUTOCARUL DEVASTAT

image
image
image

Unul din arădenii l-a lovit peste față pe unul din jandarmi. Urcați înapoi în autocar, arădenii au devastat vehiculul. Au spart pereții interiori, au spart două geamuri și au crăpat parbrizul. Unul din șefii jandarmilor a avut intenția să întoarcă autocarul și să îi ducă spre sediul jandarmeriei.



IMAGINI CU FANII ARĂDENI

image
image
image

Pentru nu a crea mai multe probleme, suporterii au fost aduși la stadionul “Dan Păltinișanu”. Înainte de a urca în Peluza Nord, câțiva arădeni au mai avut o repriză de brânci cu forțele de ordine, însă până la urmă s-au calmat și au fost lăsați să urmărească partida.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite