Tavi Iepan: „Este incredibil cum cântă Kempes după o pauză de 8 ani”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzicianul Tavi Iepan, liderul trupei Locatarii, este omul care l-a convins pe Ovidiu Ioncu „Kempes”, fostul solist de la Cargo, să revină din Australia după şase ani.

Tavi Iepan trăieşte în Germania, la Hamburg, însă revine în Timişoara ori de câte ori are un concert cu trupa Locatarii. De această dată, fostul component Cargo, până în anul 1988, când a decis să emigreze, a revenit pentru a lucra la un proiect surprinzător şi extrem de ambiţios. Acesta l-a convins pe Ovidiu Ioncu „Kempes”, fostul solist al celor de la Cargo, să revină în România după şase ani. „Eu am avut o experienţă asemănătoare. Eram plecat în Germania, vin înapoi după Revoluţie şi băieţii din Cargo mă anunţă că merg să imprime  piesele. Alea compuse de mine. Normal ar fi fost să mă cheme cu ei sau ceva. Dar nimic. A fost o tăcere din aia suspectă”, a declarat Tavi Iepan.

VEZI GALERIE FOTO CU TAVI IEPAN ȘI KEMPES


Piese din perioada Cargo

Noua formaţie timişoreană nu are încă un nume, însă muzicienii au înregistrat deja opt piese compuse în anii 80 de Tavi Iepan, pentru trupa Cargo. Printre acestea se numără “Povestiri din gară”, “Buletin de ştiri” şi “Brigadierii” , dar şi piese care nu au apărut pe niciun disc.

E un proiect de formaţie de o adunătură interesantă. Pe disc vor fi opt melodii din perioada Cargo. Am mai făcut încă două piese pentru Kempes. Melodiile păstrează din stilul de atunci. Vroiam să le pun pe un disc să le fac cum consider eu. Va suna cu adevărat modern. După opt ani de pauză, Kempes cântă excepţional. NU are nicio problemă, deși i-a fost și lui teamă un pic“, spune Tavi Iepan.

Alaturi de cei doi “Kempes” şi Tavi Iepan, în noua trupă se mai află chitaristul Mathias Lange, care a cântat la Metalium, o trupa din Germania, Florin Cvasa, la tobe, iar producator este Adi Popescu, care trăieşte la Paris.

Citește aici primul interviu acordat de Kempes după revenirea în România: "Puteam să mă fac şi măturător în Australia"

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite