Exhibiţionistul care şi-a arătat penisul poliţiştilor locali, anchetat în cazul contrabandei cu ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Cârstea a făcut scandal după ce şi-a găsit maşina blocată de ADP
Dumitru Cârstea a făcut scandal după ce şi-a găsit maşina blocată de ADP

Dumitru Cârstea, cunoscut după ce şi-a arătat organele sexuale poliţiştilor locali, a intrat în atenţia DIICOT. “Gigi Olteanu” este cercetat în stare de libertate în cazul traficului de ţigări în care sunt implicaţi diplomaţii congolezi de la Belgrad.

Continuă ancheta în cazul contrabandei cu ţigări realizate cu maşina Ambasadei Republicii Congo, de la Belgrad. Procurorii DIICOT şi poliţiştii de la „Crima organizată” au descoperit că printre liderii reţei de contrabandişti români se află şi Dumitru Cârstea. „Dumitru Cârstea se află printre cei care sunt anchetaţi în acest caz. Nu este arestat pentru că nu au fost încă suficiente probe. Dar se lucrează. Nu are rost să-l reţinem, iar judecătorii să îl lase apoi în libertate. El este cecetat în stare de libertate. În cele două luni de când lucrăm la acest dosar au fost făcute numeroase interceptări telefonice. Lucrăm la caz, nu se poate face totul într-o zi”, a declarat Mircea Andreş, procuror şef la DIICOT.

Soţia consilierului de la Ambasada Republicii Congo din Belgrad a fost arestată pentru trafic de ţigări la Timişoara GALERIE FOTO

Oficialul de la ambasada congoleză a fost pus oficial sub acuzare pentru contrabandă



Şi-a arătat penisul poliţiştilor

Dumitru Cârstea zis şi “Gigi Olteanu” este un cunoscut traficant de ţigări, fiind anchetat şi în după arestările poliţiştilor de frontieră şi a vameşilor de la Moraviţa.



VIDEO: Contrabandistul face gesturi obscene în centrul oraşului

Dumitru Cârstea
image


În luna martie, Cârstea a intrat în conflict cu Poliţia Locală, cărora le-a arătat penisul după ce aceştia au avut îndrăzneala să îi blocheze roata maşinii parcate pe trotuar. Cu o zi înaint şi-a lipit afişe de protest împotriva Poliţiei Locale şi a ADP pe maşină. Dumitru Cârstea nu a putut fi contactat până la această oră.



VIDEO EXCLUSIV: Şmecher cu BMW X5, filmat în timp ce face exhibiţionism şi îşi bate joc de poliţişti în centrul Timişoarei



image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite