Ce se întâmplă cu tarifele taximetriştilor acum că s-a scumpit benzina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de taxiuri sunt disponibile la orice oră să preia o comandă
Sute de taxiuri sunt disponibile la orice oră să preia o comandă

Preţul unui litru de benzină a atins cote alarmante. Protestele şoferilor continuă şi oamenii sunt din ce în ce mai nemulţumiţi de felul în care decurg lucrurile. Taximetriştii arădeni, afectaţi de creşterea bruscă a preţului pentru carburanţi au ales să crească tarifele. Taximetriştii din Timişoara sunt şi ei la limită.

Patronii firmelor de taximetrie din Timişoara sunt şi ei nemulţumiţi de preţul uriaş pe care trebuie să îl plătească pentru un litru de benzină. Totuşi, aceştia spun că nu pot majora tarifele practicate pentru cursele de taxi, pentru că acest lucru va pune clienţii pe fugă. „Poate să se scumpească benzina de 10 milioane de ori, noi nu o să mărim preţurile. Şi aşa nu sunt clienţi, dacă mai scumpim şi noi, n-o să mai avem deloc. Nimeni din taximetria asta nu o să mărească tarifele acum", a spus Lucian Voina, patronul Companiei Pro Taxi din Timişoara. Acest lucru este confirmat şi de ceilalţi patroni ai firmelor de taxi din oraş. „La orice mişcare de tarif noi pierdem o parte din clientelă. Indiferent cât ne afectează, nu avem ce face, noi trebuie să mergem tot aşa, oricât de greu ar fi", a spus Tudorel Peşteleu, reprezentant Tudo Taxi.

VIDEO Cel mai talentat taximetrist din Timișoara a inventat întoarcerea din 10 mișcări

Singurul moment în care tarifele practicate de taximetriştii din Timişoara ar putea să se mărească este momentul în care preţul carburanţilor se va stabiliza. „Deocamdată nu creştem tarifele. Aşetptăm să vedem unde se opreşte preţul benzinei, după care facem o fişă metodologică, apoi vedem cum vom proceda", a explicat Titu Alexa, proprietarul Euro Taxi.  

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite