VIDEO Cel mai talentat taximetrist din Timișoara a inventat întoarcerea din 10 mișcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de taxiuri sunt disponibile la orice oră să preia o comandă
Sute de taxiuri sunt disponibile la orice oră să preia o comandă

Aflat într-o încurcătură, unul dintre taximetriștii timișoreni își dă toată silința pentru a rezolva situația fără incidente. Bărbatul este de admirat pentru răbdare și pentru perseverență chiar dacă îi trebuie ceva timp și câteva manevre la limită ca să scape basma curată.

Unul dintre șoferii de taxi din Timișoara a oferit un adevărat spectacol în stația de taxi sin Complexul Studențesc, în luna iulie a anului trecut. Bărbatul a ajuns printr-o manevră nu foarte bine gândită între o mașină și un stâlp de pe marginea trotuarului, blocând astfel strada. Întreaga poveste a fost surprinsă de un alt timișorean care a filmat încercările taximetristului cu telefonul mobil și a postat clipul pe Youtube. "Înainte să pun mâna pe telefon a dat de câteva ori zdravăn în acei morcovi de pe trotuar. Doar e mașina firmei", a explicat "timisoarataxi", cel care a postat filmul pe internet,  în descrierea imaginilor.

Șoferul se străduiește să nu atingă cu partea din spate a taxiului mașina parcată pe maginea străzii, dar încearcă să evite și stâlpul care i s-a pus în cale. Un trecător îi oferă asistență și într-un final taximetristul reușește să scape de încurcătura în care a intrat și își vede de drum.  

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite