Şmecherul care execută silit Poliţia a doua oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc în Piaţa Mărăşti din Timişoara
Accidentul a avut loc în Piaţa Mărăşti din Timişoara

Nour Kubaji, de 19 ani, tânărul care a executat silit Poliţia Timiş după ce i-a luat permisul pentru că a trecut pe culoarea roşie a semaforului, se ia la „trântă” din nou cu poliţia.

Tânărul, care prima dată a câştigat 1.300 de lei de la Poliţia Timiş, cere acum 1.600 de lei de la Inspectoratul de Poliţie Timiş. Asta deoarece el a fost amendat de către poliţiştii Secţiei 2, după ce a fugărit un tânăr şi a făcut scandal la Clinica de Ortopedie Timişoara.

Ucigaşul cu BMW o umileşte pe mama de 70 de ani a victimei: „Nu-mi pare rău că l-am omorât pe ăla"

La fel ca atunci când a fost amendat pentru că a trecut pe roşu, judecătorii i-au anulat lui Nour Kubaji şi amenda pentru că a provocat scandal la Clinica de Ortopedie. Acum el cere Poliţiei Timiş să îi plătească cheltuieli de judecată în valoare de 1.600 de lei.

EXCLUSIV Şmecherul cu Ferrari: „Am condus în România cinci ani fără permis şi nu m-a oprit poliţia”

Kubaji a ajuns celebru în rândul poliţiştilor după ce în luna august a scăpat de sub control automobilul BMW pe care îl conducea şi a acroşat trei maşini parcate pe strada Oituz, la câţiva paşi de Piaţa Mărăşti din Timişoara. Nour Kubaji a scăpat atunci ca prin minune cu viaţă, după ce a sărit din mers din automobil.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite