EXCLUSIV MISA revine la Timişoara: proiecţie de filme yoghine în cinstea lui Guru Bivolaru (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Dacica organizează în această seară o proiecţie de film, ţinută la secret de ochii „neiniţiaţilor”. Adepţii lui Bivolaru din capitala Banatului nu renunţă la doctrina MISA, ba chiar încearcă din răsputeri să propage în continuare mesajele acestuia.

Aceştia se simt discriminaţi, în special de ziarişti. „Noi facem artă, nu filme erotice”, spun liderii Asociaţiei Dacica din Timişoara. Supăraţi pe jurnalişti după festivalul organizat în urmă cu câteva luni, aceştia nu vor să mai spună nimic despre pregătirile de anvergură pe care le fac pentru tabăra de la Costineşti, unde ar putea veni chiar şi gurul Bivolaru, incognito.

MISA caută "satisfacţia" la Casa Armatei din Timişoara cu Dan Puric şi Ioan Gyuri Pascu

Vernisaj erotic la Festivalul Iubirii organizat de Asociaţia Dacica,filială locală a MISA

Maraton de artă

Pentru a întări rândurile celor care vor merge în tabără, Asociaţia Dacica a demarat „Maratonul de artă”, însă a refuzat să dea vreo informaţie în ceea ce priveşte locaţia unde se va desfăşura prima proiecţie de film. Preşedintele asociaţiei, Dan Spătariu, s-a arătat deranjat de întrebările legate de eveniment ale Adevărul de seară. „Nu cred că vă interesează pe dumneavoastră subiectul ăsta. Este un subiect de artă, destul de elevat pentru ziarul dumneavoastră”, a spus Spătariu.

EXCLUSIV! Scandal de proporţii între Casa Armatei şi MISA pe teme sexuale şi de cenzură

CLICK AICI PENTRU IMAGINI DE LA VERNISAJUL MISA DE LA CASA ARMATEI

Festival Misa, cu acordul Primăriei, chiar în inima Timişoarei

Conform afişului de pe site-ul asociaţiei, a fost vorba de proiecţia unui „episod zen”, urmând ca în localitatea hunedoreană Pogăneşti să fie realizat „un film de artă”. Acesta urmează să fie difuzat la Costineşti la tabăra MISA, care va avea loc, conform unor surse, la începutul lunii august.

Rămâi pe timisoara.adevarul.ro pentru a afla ce s-a întâmplat la serata organizată în cinstea lui Gregorian Bivolaru şi pentru a vedea imagini de la faţa locului!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite