Festival Misa, cu acordul Primăriei, chiar în inima Timişoarei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mişcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut caută punctul G şi multiorgasmul la Casa Armatei din Timişoara, cu Dan Puric şi Ioan Gury Pascu

Un eveniment destinat timişorenilor, „Festivalul Iubirii”, a reuşit să stârnească rumoare după ce s-a aflat că în culise este controversata mişcare MISA. Sub paravanul organizaţiei locale Dacica, Misa va căuta „orgasmul perfect” timp de o săptămână în capitala Banatului, în spaţii ale unor instituţii care nu au nico legătură cu plăcerea, cum este Armata sau Primărie.

Virilitate legendară la Casa Armatei

Timp de şapte zile, oraşul de pe Bega va fi capitala mondială a yoga. Organizatorii au declarat că încearcă: „atingerea unei stări de virilitate legendară nesfârşită printr-o revoluţie amoroasă a continenţei sexuale”. Revoluţia amoroasă se petrece în mai multe locaţii din oraş, printre care Casa Armatei, Sala Lira a Casei Municipale de Cultură şi Casa de Cultură a Studenţilor. Reprezentanţii Camerei de Comerţ Timişoara au fost şi ei la un pas de virilitatea legendară, când li s-a cerut închirierea unei săli de conferinţe. Au fost singurii care au cerut detalii despre manifestare şi când au aflat că e vorba de o revoluţie sexuală au refuzat închirierea.

Totul e pe Internet

Informaţia privind locaţiile şi evenimentele sexuale care au loc în ele provine chiar de pe pagina de Internet a organizatorilor. Aparent, responsabilă pentru festivalul sexual este o organizaţie non-guvernamentală numită Asociaţia Dacica, în conducerea căreia sunt doi medici. Asociaţia Dacica este filiala locală a sectei Mişcării pentru Integrare Spirituală în Absolut (MISA), al cărei mentor spiritual este profesorul de yoga Gregorian Bivolaru. Chiar pe site-ul MISA apare scris că Asociaţia Dacia e una dintre filialele din Banat unde se pot învăţa tehnici de yoga, „Dacica” fiind  „partener oficial”. Cele două organizaţii îşi laudă reciproc activitatea.

Ascunşi sub plapuma iubirii

Aparent, „Festivalul Iubirii” nu vrea să facă altceva decât să îi aproprie pe pământeni şi să îi ajute să îşi descopere sexualitatea. După cum stă scris pe pagină oficială electronică a Asociaţiei Dacia, festivalul este adresat „românilor inteligenţi şi curioşi”, timp de şapte zile.

Citiţi în ediţia de mâine a ziarului "Adevărul"  despre festivalul MISA care se desfăşoară chiar în centrul Timişoarei, despre cum Ioan Gyuri Pascu şi-a dat acordul pentru un spectacol de teatru ce face parte din această manifestaţie şi despre cum trupa lui Dan Puric regretă că şi-a asociat imaginea cu o sectă.

CITEŞTE ŞI

Braşov: Spirală MISA în Piaţa Sfatului

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite