Scenariu de jaf rupt din filme: Şase persoane au înscenat un atac pentru un laptop şi o orgă a lăutarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La începutul lunii ianuarie, doi bărbaţi au jefuit un bar din Timişoara de unde au plecat cu un laptop, un telefon mobil şi o orgă. În timpul atacului barmaniţa a fost lovită. Tot ea a anunţat oamenii legii.

Ieri, un al şaselea suspect a fost reţinut de oamenii legii în cazul jafului de pe Calea Buziaşului. Totul a fost o înscenare.

Culmea prostiei si hoţiei: au făcut o listă pentru spargere şi i-a prins poliţia cu ea, după jaf

În urma cercetărilor desfăşurate de poliţiştii timişoreni, s-a ajuns la concluzia că furtul de la barul din Buziaşului nu a fost decât o înscenare, cu un scenariu copiat parcă din filmele de acţiune. „În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit faptul că barmaniţa, împreună cu alte cinci persoane au înscenat această faptă pentru a obţine bunurile din interiorul barului. Cei patru au fost identificaţi şi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat", este specificat în comunicatul de presă oferit de poliţiştii timişoreni.

Tânărul reţinut astăzi are 23 de ani şi este din Lugoj. Rolul său în "jaful perfect" era acela de şofer al maşinii în care hoţii urmau să încarce marfa. Acesta este acum în arestul Poliţiei Timiş pentru 24 de ore. În curând tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, cu propunere de arestare preventivă pentru complicitate la infracţiunea de furt calificat. Ceilalţi parteneri ai lui sunt cercetaţi în stare de libertate pentru furt calificat şi tentativă de furt calificat.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite