Scandal real cu procese şi ameninţări cu demolarea pentru un hotel-fantomă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotelul Angellis nu există în acte la Oficiul de Cadastru, iar primăria susţine că imobilul a fost înălţat ilegal cu două etaje. Clădirea cu şapte etaje în care funcţionează Hotelul Angellis nu apare intabulată în documentele terenului de la Cartea Funciară Timişoara.

Femeia-fantomă, iubita imaginară a teroristului, a deturnat avioanele spre Timişoara cu o coincidenţă

Omul invizibil inventat de mafia imobiliară este chemat "la bară" de Primăria Timişoara pentru 2 milioane de euro


Hotelul de patru stele Angellis funcţionează într-o clădire de şapte etaje care nu există în acte. În documentele de la Cartea Funciară ale terenului de pe strada Ialomiţa, nr. 21 A, figurează mai multe ipoteci, cu credite de peste un milion de euro luate de la BRD pentru construcţia hotelului.
Clădirea de şapte etaje însă nu a fost intabulată, deşi construcţia ei a fost finalizată de peste doi ani. Patronul recunoaşte că nu are clădirea intabulată, pentru că are multe procese, dar spune că hotelul funcţionează cu voie de la Guvern. „Noi funcţionăm în baza unei autorizaţii de la Ministerul Turismului”, a spus Marius Schuldesz, proprietarul Hotelului Angellis.

Ameninţat cu demolarea


Primăria Timişoara ameninţă proprietarul Hotelului Angellis cu demolarea clădirii, pentru că acesta a ridicat două etaje în plus. El a obţinut o autorizaţie de la primărie pentru cinci etaje, dar a construit şapte. Reprezentanţii primăriei au amendat proprieratul în 2008 cu 5.000 de lei şi i-au dat termen de un an de zile să se pună în legalitate. În urmă cu o lună, primăria a cerut Judecătoriei să permită demolarea etajelor construite ilegal. „Este adevărat, noi am făcut clădirea mai înaltă, dar am cerut autorizaţie de construcţie la Direcţia de Urbanism după ce le-am construit. Nu am primit autorizaţia şi am dat şi noi în judecată primăria”, a spus Marius Schuldesz, proprietarul Hotelului Angellis.

Patronul a fost dat în judecată şi de un locatar de la etajul opt al blocului lângă care a fost înălţat hotelul-fantomă. Karl Reichert cere în instanţă retragerea autorizaţiei de construcţie a hotelului şi dărâmarea clădirii, care a fost contruită prea aproape de bloc.

Vecin nemulţumit


„Noxele emanate de centrala de încălzire a hotelului sunt evacuate în aer exact sub geamul meu şi sunt otrăvit sistematic”, se arată în dosarul aflat pe rolul Tribunalului Timiş. „Sunt hărţuit cu procese de acest cetăţean german, care mi-a făcut plângeri peste tot”, mai spune proprietarul Hotelului Angellis. Hotelul s-a ales zilele trecute cu sechestru pe o parte din acţiuni dispus de Finanţe, pentru restanţe de 500.000 la plata TVA-ului. ;

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite