CONCURS Liderul Narcotango: „Pentru noi muzica e ca un drog, avem nevoie de ea şi ne place să cântăm"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carlos Libedinsky, iniţiatorul proiectului Narcotango, a explicat pentru „Adevărul" ce înseamnă acest gen de muzică pentru argentinienii care vor concerta la Timişoara pe 21 mai. Răspunde la întrebarea zilei şi poţi câştiga un bilet la spectacol!

Formaţia sud-americană este fidelă tango-ului, însă încearcă să îmbogăţească muzica cu elemente noi. „Sunt mulţi conservatori în lumea tangoului, dar de asemenea sunt mulţi oameni, mai ales tineri, cărora le place ca atmosfera tangoului să fie împletită cu sunete noi. Pentru noi şi pentru mulţi alţii, muzica în general, şi tango-ul în particular, este ca un drog, de aceea am ales acest nume pentru formaţie", a spus Carlos Libedinsky pentru „Adevărul".

„Artiştii sunt obişnuiţi să trăiască într-o stare sensibilă şi creativă, avem nevoie de muzică şi ne place să cântăm, fie că e pe scenă sau la repetiţii, improvizăm mult şi obişnuim să includem în muzica noastră toată creativitatea venită atât din minte, cât şi din suflet", a mărturisit muzicianul argentinian.

Trei zile de tango în capitala Banatului, cu trupa nominalizată de două ori pentru Latin Grammy Awards

Narcotango a mai concertat în România, iar membrii formaţiei s-au simţit întotdeauna bine aici. „Venim în România pentru a treia oară în trei ani. Simţim că românii sunt foarte apropiaţi stilului nostru de viaţă, pentru noi este o atmosferă foarte familiară, ne aşteptăm la concerte frumoase şi suntem foarte entuziasmaţi", a mai spus Carlos Libedinsky.

Concurs! "Adevărul Timişoara" te trimite la concert! Răspunde corect la întrebarea zilei, şi îi poţi vedea live! Primul cititor care trimite în fiecare zi răspunsul corect pe adresa luminita.munteanu@adevarulholding.ro va câştiga un bilet la concertul din 21 mai! Urmăriţi timisoara.adevarul.ro zilnic pentru o nouă întrebare şi o nouă şansă de a câştiga un bilet! "Adevărul" vă oferă zece invitaţii nominale, ceea ce înseamnă că vor fi zece zile de concurs. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 18 mai şi vor fi contactaţi de un reprezentant al Adevărul Timişoara!

Întrebarea zilei (16 mai): De câte ori au mai fost până acum în România cei de la Narcotango?

Întrebarea zilei (15 mai): Câţi membri are trupa Narcotango?

Întrebarea zilei (14 mai): În ce dată este programat concertul Narcotango de la Timişoara?

Întrebarea zilei (13 mai): În ce sală va concerta Narcotango la Timişoara?

Întrebarea zilei (12 mai): La ce premii au fost nominalizate albumele Narcotango?

Întrebarea zilei (11 mai): Cum se numeşte liderul formaţiei Narcotango?

Întrebarea zilei (10 mai): Din ce ţară vine proiectul Narcotango?

Întrebarea zilei (9 mai): Cum se numeşte albumul la care lucrează în prezent Narcotango?

Întrebarea zilei (8 mai): De câte ori au fost cei de la Narcotango nominalizaţi la premiile Latin Grammy?

Felicitari castigatorilor concursului NarcoTango ! Invitatiile le veti putea ridica de la Libraria Adevarul Timisoara , strada Alba Iulia ( piata Operei) incepand de azi ora 17:00 . Ne vedem la concert! :)

1.     AGUD DAFINA

2.     MIRCEA DRAGU

3.     AMALIA ROSOIU

4.     KARINA CAPRARU

5.     GUTU DANA

6.     COCORA CARMEN

7.     EDITH RADULY

8.     COSMINA MARINESCU

9.     ALEX GUTA

10.    COSMINA MUSCALU

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite